- Adım
- gECEm
- Cihazım
- REDMİ NOTE7 PRO
- Konular
- 4
matrixice hocam merhabalarhocam naçizane fikrim stabil ve miui yan yana olamaz. 12.0.12 yi uzun bir süre kullandım ve rom neresinden tutsan elinde kalıyor. dfps kapatıyorsun pil ve performans uygulaması , uygulamaların fpsini kısıtlıyor. Dfps 'yi kapatıp pil ve performansı kaldırayım diyorsunuz cihazın dokunmatiği garipleşiyor ve yine de kasmalara denk geliyorsun. Ayrıca batarya performansı da düşüyor. Xposed'la miu perf. save kurup joyose blokluyorsun yine olmuyor. Evet yine de miui kullanılacaksa size sonuna kadar katılıyorum. miui 12'ler 13'lere göre çok daha stabil. Şu anda Project Elixir son sürüm kullanıyorum. Batarya ve performans olarak şuanlık memnunum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
kullanmak istiyorum ama MMX teyim nasıl kamera pil ömrü uygulamalar ile telefon arasında geçişler ? sizin için ideal mi önerir misiniz ? pil kaç günde bitiyor bir BUG vs var mıdır? deneyimlerinizi azıcık paylaşırsanız hocam sevinirim ... bende EU 12.0.12 denedim her türlüsünü hemde global EAA eu rom alt üst ettim ama yok yani mi 10t için şöyle evet tamm diyeceğim bi rom bulamadım ... kamera google kamera mı yüklediniz başka ne gibi ekleme falan yaptınız mı roma