Sohbet Hangi Meslek İle Uğraşıyoruz

serkanelik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
mi13, mi8, mi6
Konular
6
Selamlar bende istanbul asya bolgesi turkcell baz istasyonlarinin isletmesini yapan ericsson firmasinda transmisyon destek biriminde calisiyorum. Turkcell baz istasyonlariyla alakali merak ettigi/sorusu olanlara yardimci olmaya calisirim. Saygilar

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Selamlar bende istanbul asya bolgesi turkcell baz istasyonlarinin isletmesini yapan ericsson firmasinda transmisyon destek biriminde calisiyorum. Turkcell baz istasyonlariyla alakali merak ettigi/sorusu olanlara yardimci olmaya calisirim. Saygilar

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Çetin tanırsın sen o vakit senle aynı işi yapıyor şimdi dışardan götürü yapıyor gerçi
Selametle hocam

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
12
8 aydır işsizim.. üniversite mezunu olmama rağmen gocunmadan tuvalet temizliği için bile başvurdum..Allah bugünümüzü aratmasın abilerim kardeşlerim sağlığımıza şükür.. Rabbim herkesin gönlüne göre versin..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Konuyu açan arkadaşa en büyük teşekkürlerimi sunuyorum.nedenine gelince;aynı konuyu haftalar önce açmayı düşündüm,amaç insanlar hem birbirlerini tanısın hemde bilmedikleri meslekler ürünler ve işleyişler hakkında bilgi sahibi olsunlar.hatta birbirlerinden bilgi alışverişi yapıp kaliteyi ucuza alsınlar birbirlerinin işlerini görsünler diye ancak tembellik midir üşengeçlik midir nedir konuyu bi türlü açmadım açamadım.hatta bu konu ilk açıldığı gün görmüş ve aslında bu yorumu o gün yapacaktım ama malum üşengeçlik-tembellik :)ben bi akaryakıt firmasının madeni yağ fabrikasında çalışıyorum.araç için her türlü yağ antifriz benzin mazot vs...heryerimiz kimyasal :)

yasotastan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin Taştan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
39
8 aydır işsizim.. üniversite mezunu olmama rağmen gocunmadan tuvalet temizliği için bile başvurdum..Allah bugünümüzü aratmasın abilerim kardeşlerim sağlığımıza şükür.. Rabbim herkesin gönlüne göre versin..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne mezunusun ve herhangi bi iş deneyimin var mi nerede yaşıyorsun yas kaç ben yardımcı olurum sana

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mi5sumut55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
umut
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
12
Konuyu açan arkadaşa en büyük teşekkürlerimi sunuyorum.nedenine gelince;aynı konuyu haftalar önce açmayı düşündüm,amaç insanlar hem birbirlerini tanısın hemde bilmedikleri meslekler ürünler ve işleyişler hakkında bilgi sahibi olsunlar.hatta birbirlerinden bilgi alışverişi yapıp kaliteyi ucuza alsınlar birbirlerinin işlerini görsünler diye ancak tembellik midir üşengeçlik midir nedir konuyu bi türlü açmadım açamadım.hatta bu konu ilk açıldığı gün görmüş ve aslında bu yorumu o gün yapacaktım ama malum üşengeçlik-tembellik :)ben bi akaryakıt firmasının madeni yağ fabrikasında çalışıyorum.araç için her türlü yağ antifriz benzin mazot vs...heryerimiz kimyasal :)
Hocam hangi firmada çalışıyorsunuz. Belki bir ticaretimiz olabilir. Ayrıca bulunduğunuz şehir neresi acaba?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Konu açılalı baya oldu, ben de bi şeyler yazıyım :)

Türkçe Öğretmenliği öğrencisiyim, aynı zamanda telefon tamircisi ve her an yeni bir şeyler öğrenen birisi. Trabzon'luyum. Skorpi beyi hiç sevmem :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

mi5sumut55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
umut
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
12
Konu açılalı baya oldu, ben de bi şeyler yazıyım :)

Türkçe Öğretmenliği öğrencisiyim, aynı zamanda telefon tamircisi ve her an yeni bir şeyler öğrenen birisi. Trabzon'luyum. Skorpi beyi hiç sevmem :D
Hemşehri sayılırız hocam. Okulunuzda başarılar dilerim. İnşallah mezun olur ve güzel bir yere atanırsınız.

Üst Alt