Selamlar bende istanbul asya bolgesi turkcell baz istasyonlarinin isletmesini yapan ericsson firmasinda transmisyon destek biriminde calisiyorum. Turkcell baz istasyonlariyla alakali merak ettigi/sorusu olanlara yardimci olmaya calisirim. Saygilar
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne mezunusun ve herhangi bi iş deneyimin var mi nerede yaşıyorsun yas kaç ben yardımcı olurum sana8 aydır işsizim.. üniversite mezunu olmama rağmen gocunmadan tuvalet temizliği için bile başvurdum..Allah bugünümüzü aratmasın abilerim kardeşlerim sağlığımıza şükür.. Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam hangi firmada çalışıyorsunuz. Belki bir ticaretimiz olabilir. Ayrıca bulunduğunuz şehir neresi acaba?Konuyu açan arkadaşa en büyük teşekkürlerimi sunuyorum.nedenine gelince;aynı konuyu haftalar önce açmayı düşündüm,amaç insanlar hem birbirlerini tanısın hemde bilmedikleri meslekler ürünler ve işleyişler hakkında bilgi sahibi olsunlar.hatta birbirlerinden bilgi alışverişi yapıp kaliteyi ucuza alsınlar birbirlerinin işlerini görsünler diye ancak tembellik midir üşengeçlik midir nedir konuyu bi türlü açmadım açamadım.hatta bu konu ilk açıldığı gün görmüş ve aslında bu yorumu o gün yapacaktım ama malum üşengeçlik-tembellik ben bi akaryakıt firmasının madeni yağ fabrikasında çalışıyorum.araç için her türlü yağ antifriz benzin mazot vs...heryerimiz kimyasal
Hemşehri sayılırız hocam. Okulunuzda başarılar dilerim. İnşallah mezun olur ve güzel bir yere atanırsınız.Konu açılalı baya oldu, ben de bi şeyler yazıyım
Türkçe Öğretmenliği öğrencisiyim, aynı zamanda telefon tamircisi ve her an yeni bir şeyler öğrenen birisi. Trabzon'luyum. Skorpi beyi hiç sevmem