Sohbet Güneş batıdan doğacak

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
Ya arkadaş bu da mı bizi buldu lan ne cenabet nesilmişiz be ya
Cok sansliyiz bence.gelismis ulkeler 100 yildir,biz son bir kac senedir insan gibi yasiyabiliyoruz.avlanarak magrada yasasak.insan istedigini oldurse ;)

slexiaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin Yılmaz
Cihazım
iPhone SE 2020
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Böyle bir şey yarın olmayacak. Ne zaman olacağını bilemeyiz, asla kanıtlanamaz. Tamamen yaratıcının bileceği ve karar vereceği bir durum. Olması gerekirken bir anda olmayadabilir.

merttamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi9 T 6gb 128
Meslek
Öğretmen
Konular
7
Kuran a göre kıyamet aniden kopacak. Aniden gerçekleşecek olayın alameti olmaz dostlar. Yok küçük, yok büyük alamet... Cuma günü, yok aksam namazı sonrası vs... Rahat olun beyler! Zamanının bilgisi ancak Allah katındadır.Boşa stres yapmayın :D

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Bence insanlara-Asya ve İslam coğrafyasına- kıyamet alametlerine benzer olaylar göstererek veya anlatılarak insanları psikolojik ve teorik olarak sahte bir kıyamet senaryosuna hazırladıkları kanaatindeyim. Günümüzde savunma,sağlık,ticaret ve birçok alanda faal olan lobiler mevcut ve çoğunluğu yahudi kaynaklıdır. Küresel gündemi takip edenler anlayacaktır ki Trump'ın azil sürecinden kurtarılıp 100 Yıllık Plan gibi bir durum ortaya atılmış ve dünyada gerçekleşen olaylar peş peşe gelmiştir. Olayların gerçekleştiği coğrafya ise belirttiğim coğrafyadır ne tesadüf... Ancak her şey göründüğü gibi değil gerçekten ilahi bir ikazla birlikte kıyamet gerçekleşirse Allah hepimizi imanlı bir mümin olarak ölmemizi nasip etsin. angel~~

Üst Alt