- Adım
- Doğukan
- Cihazım
- Xiaomi Mi 5
- Konular
- 2
Telefon bağlı olduğu halde unlock ederken %50'de kalıp bu hatayı veriyor . 7.2.8.0.0 romundan kaynaklı olabilir mi hocam ? Çin developer romunu yükleyip bir daha deneyeceğim.
Hocam öncelikle geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.Telefonumu çin developer romuna çevirmek içinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediradresindeki china developer romu indirdim. daha sonra updater uygulamsına girerek choose update package e tıklayıp indirdiğim dosyayı seçtim. Ancak Can't verify update / Couldn't verify update hatası verdi. Ne yapmam gerekiyor.
Merhaba, bende cihazı HB den aldım üzerinde yarım yamalak Türkçe 7.2.8.0.0 nolu rom var .Kilidi kaldırmama rağmen neredeyse bütün romlarını telefona lndlrdim ama güncelleme aracı ile rom yüklemeyemedim bu konuda yardıma ihtiyacım var.Kilidi açmadan yaptık benimkini edl kablosu da yoktu. Versiyon farklarından dolayı gerekebilir bilemedim. 7.2.8.0.0'dı benimki. Kilit açılınca garanti gidiyor olması lazım.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Forumda yardım alabileceğiniz başka kişiler var, o kadar bilgim yok.Merhaba, bende cihazı HB den aldım üzerinde yarım yamalak Türkçe 7.2.8.0.0 nolu rom var .Kilidi kaldırmama rağmen neredeyse bütün romlarını telefona lndlrdim ama güncelleme aracı ile rom yüklemeyemedim bu konuda yardıma ihtiyacım var.