- Adım
- Faruk
- Cihazım
- XİAOMİ Mİ6
- Konular
- 1
Rom atmaya başlamamış bile. En baştan işlemlere başlayın.Son kısımda saniye ilerliyor 20 dk yı geçti bir yerde hatamı var acaba.
Ekran açılmıyor bile nasıl yaparızRom atmaya başlamamış bile. En baştan işlemlere başlayın.
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam merhabalar benimkinde de 7.2.8.0.0 var güncel diyor kardeşiminkinde ise aylar önce güncelleme geldi normal bir şekilde kullanıyor global rom nasıl yükleriz buna ve hangisinden memnunsunuz? 8.1.2 nasılYanlış anlamayın emin olmak için soruyorum. Bu 7.2.8.0.0 çin romunun üstüne bu dediğiniz yöntemle global stabil rom kurdunuz değilmi? Birde yedek almayı nasıl yapıyoruz. Teşekkürler.
Hepsiburadadan xiaomi mi5 aldım.Ürün elime geldi, gayet tatmin oldum oldukça akıcı.Daha sonra güncellemeleri kontrol edeyim dedim,cihazda global beta sürüm var.Kararlı sürüm nasıl yapabilirim lütfen yardım acil
merhaba arkadaşlar gittigidiyor dan mi5 aldım üzerinde miuı7 7.2.8.0.0(MAACNDB) stabil sürüm yazıyor güncelleme yapmak istediğimde güncelleştirme bulunamadı diyor miui8 e geçmek için ne yapmam gerek yardımcı olabilirmisiniz
Hocam merhabalar benimkinde de 7.2.8.0.0 var güncel diyor kardeşiminkinde ise aylar önce güncelleme geldi normal bir şekilde kullanıyor global rom nasıl yükleriz buna ve hangisinden memnunsunuz? 8.1.2 nasıl
Aynısıni bende yaşadım yeni guncelledim unclock (kilit) açmak için başvur sss bolumunde de nasıl yapılır uzun uzun anlatıyormerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. hepsiburadadan mi5 aldım. miıui7 var. nasıl miui8 e yükyeceğim . hiç bir bilgim yok kusura bakmayın.