Rom -Güncel- Mi 5 Global Stabil ve Beta Orijinal Türkçe Romları (Miui 8 Stabil Yayınlandı !)

• Konbuyu başlatan ertanx
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 386
  • Görüntüleme 93K

Orijinal Romların hangisini kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    655

egonula

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ersoy
Cihazım
mi5s
Konular
1
anladım teşekkür ederim bir de bu mi5 global romu 5s de çalışır mı...5s i türkçe yapmak için ne yapmam gerekiyor??

hako06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi5
Konular
0
anladım teşekkür ederim bir de bu mi5 global romu 5s de çalışır mı...5s i türkçe yapmak için ne yapmam gerekiyor??

hiç bir telefonun romu başka model bir telefonda çalışmaz sakın öyle bir hataya düşmeyin verdiğim linkteki mi5s in sayfasını takip edin global rom çıkınca yükleyin.

egonula

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ersoy
Cihazım
mi5s
Konular
1
hiç bir telefonun romu başka model bir telefonda çalışmaz sakın öyle bir hataya düşmeyin verdiğim linkteki mi5s in sayfasını takip edin global rom çıkınca yükleyin.

yeni farkettim valla..mi5 in global romunu indirdim.. yüklemek için:) boşa indirmişim..bu adamlar ne zman çıkaracaklar acaba 5s için global rom..

farbi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
XİAOMİ Mİ6
Konular
1
Hocam Mi5 için iki farklı rom yükleme metodu var. Bunlardan birincisi fastboot ile yükleme ki bu yöntem için kilidin açılması gerekli.

Diğer yöntem ise recovery ile yükleme. İlk mesajda bulunan bağlantıdan recovery yazan romu indirip telefona kopyalayın. Güncelleyici uygulamasına girin ve güncelleme paketini seç diyerek bu dosyayı gösterin. Rom yüklenecektir. Kilidin açılmasına gerek bulunmuyor. :)

Her iki yükleme metodunda da rom değiştireceğiniz için telefonda bulunan uygulamaların uyumsuzluk sorunu çıkartması muhtemel. Bu sorunu aşmak için ise es sağlıklı yol recovery üzerinden wipe all yapmak olacaktır. Bu işlem telefonda yer alan tüm bllgileri sileceği için rom yüklemeden önce her şeyin yedeğini almanızı tavsiye ederim.

Hepsiburada dan aldığımız iki adet biri siyah biri altın rengi iki adet mi5 telefondan altın rengi olan kendini güncelledi. Siyah olan ise miui 7 global stabil sürüm 7.2.8.0.0 da duruyor. Güncelleme kontrolünde güncelleme bulamıyor. En basit yolla miui 8 global sürüme nasıl yükseltebilirim?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hepsiburada dan aldığımız iki adet biri siyah biri altın rengi iki adet mi5 telefondan altın rengi olan kendini güncelledi. Siyah olan ise miui 7 global stabil sürüm 7.2.8.0.0 da duruyor. Güncelleme kontrolünde güncelleme bulamıyor. En basit yolla miui 8 global sürüme nasıl yükseltebilirim?

Hocam cihaz üzerindeki rom orijinal değil. Bootloader kilidini kaldırıp fastboot ile orijinal rom yüklemenizi tavsiye ederim.

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Cihazdaki sürüm 7.2.8.0.0
Linkteki dosya ile Updater'dan güncellemeye çalıştığımda V8.1.2.0'ın kurulu olandan daha eski bir versiyon olduğu mesajını veriyor.

Burada bir yanlışlık yok mu?

MySun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet ihsan
Cihazım
mi 5
Konular
0
7.2.8.0.0 vardı bende de, global yazsada çakma Çin romuymus. (Numaranın yanındaki yazılarda CN yazıyor)

Bu yöntemle miui 8 yükledim bootloader falan yapmadan.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Mecarda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Mi5
Konular
2
Kilidi açmaya gerek yok zaten.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

farbi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
XİAOMİ Mİ6
Konular
1
7.2.8.0.0 vardı bende de, global yazsada çakma Çin romuymus. (Numaranın yanındaki yazılarda CN yazıyor)

Bu yöntemle miui 8 yükledim bootloader falan yapmadan.

Yanlış anlamayın emin olmak için soruyorum. Bu 7.2.8.0.0 çin romunun üstüne bu dediğiniz yöntemle global stabil rom kurdunuz değilmi? Birde yedek almayı nasıl yapıyoruz. Teşekkürler.

Üst Alt