- Adım
- hakan
- Cihazım
- mi5
- Konular
- 0
arkadaşlar bu global rom a google play yüklenebiliyomu?
global romdada beta romdada google play mevcut zaten kurulu grliyor.
arkadaşlar bu global rom a google play yüklenebiliyomu?
anladım teşekkür ederim bir de bu mi5 global romu 5s de çalışır mı...5s i türkçe yapmak için ne yapmam gerekiyor??
hiç bir telefonun romu başka model bir telefonda çalışmaz sakın öyle bir hataya düşmeyin verdiğim linkteki mi5s in sayfasını takip edin global rom çıkınca yükleyin.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam Mi5 için iki farklı rom yükleme metodu var. Bunlardan birincisi fastboot ile yükleme ki bu yöntem için kilidin açılması gerekli.
Diğer yöntem ise recovery ile yükleme. İlk mesajda bulunan bağlantıdan recovery yazan romu indirip telefona kopyalayın. Güncelleyici uygulamasına girin ve güncelleme paketini seç diyerek bu dosyayı gösterin. Rom yüklenecektir. Kilidin açılmasına gerek bulunmuyor.
Her iki yükleme metodunda da rom değiştireceğiniz için telefonda bulunan uygulamaların uyumsuzluk sorunu çıkartması muhtemel. Bu sorunu aşmak için ise es sağlıklı yol recovery üzerinden wipe all yapmak olacaktır. Bu işlem telefonda yer alan tüm bllgileri sileceği için rom yüklemeden önce her şeyin yedeğini almanızı tavsiye ederim.
Hepsiburada dan aldığımız iki adet biri siyah biri altın rengi iki adet mi5 telefondan altın rengi olan kendini güncelledi. Siyah olan ise miui 7 global stabil sürüm 7.2.8.0.0 da duruyor. Güncelleme kontrolünde güncelleme bulamıyor. En basit yolla miui 8 global sürüme nasıl yükseltebilirim?
7.2.8.0.0 vardı bende de, global yazsada çakma Çin romuymus. (Numaranın yanındaki yazılarda CN yazıyor)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu yöntemle miui 8 yükledim bootloader falan yapmadan.