- Adım
- Akn
- Cihazım
- OnePlus 9
- Meslek
- BT
- Konular
- 3
hocam zaten şuan son bu sürümde telefon nougat yakında inşallah
Forumun Sıkça Sorulan Sorular konusuna bir göz atmanızı tavsiye ederim.dostum ben android 6.0 damı kalmalıyım yoksa miui8 sürümünü mü yüklemeliyim ?
Belki de cihazınız direkt miui 8 kurulu halde gelmiştir telefon bilgileri kısmına göz attınız mı ? Nougat sorunuza gelecek olursak önemli olan android 7nin gelmesi değil miui sürümüdür.Gelmesi sizin için bişey değiştirmez çünkü arayüz miui.Arkadaşlar selam aranıza yeni katıldım. Bugün hepsiburada'dan Mi5 satın aldım. Telefon dillere destan güzellikte. 1-2 saatlik kullanımımda hiç sıkıntı görmedim bazı yerlerin İngilizce olması haricinde.
Şimdi soruma gelecek olursak: hepsiburada'da yorumlara baktığımda birisinin telefonu aldığında Sistem Güncellemeleri kısmından yani OTA ile hemen MIUI7'den MIUI8'e güncellediğini yazdığını gördüm. Fakat ben güncelleme denetimi yaptığımda güncelleme bulunamadı yazdı. MIUI8 OTA güncellemesi gelmedi mi MI5 için? Ben sadece Global MIUI8 Stabil ROM istiyorum, nasıl yükleyebilirim? ROOT da, developer da istemiyorum.
Ve Nougat gelecek değil mi arkadaşlar? Şimdilik aklımı karıştıranlar bunlar arkadaşlar eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.
beimde aynı şekilde son sürüm mü bu yoksa gücelleme mi gerekiyor ?MIUI 7 yazıyor hocam bilgiler kısmında.
Edit: Şimdi fark ettim. Üstte büyük MIUI 8 yazıyor ama versiyon olarak 7 yazıyor.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MIUI'nin kendi sitesinden baktım son versiyon numarası bu değil. Neden böyle? Nasıl 8 yükleyebilirim? İlk sayfadaki dosyayı indirip 'Choose Update Package' yaparak yükleyim mi?