Rom -Güncel- Mi 5 Global Stabil ve Beta Orijinal Türkçe Romları (Miui 8 Stabil Yayınlandı !)

• Konbuyu başlatan ertanx
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 386
  • Görüntüleme 92K

Orijinal Romların hangisini kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    655

kadirirdem

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
0
Hocam imei konusunda hiçbir sıkıntı olmaz onu belirtiyim. Cihaz elinize geçince bütün yardımı yaparım size. Eğer mi hesabınız varsa unlock için başvuru yapın yoksa hesap açın ve başvurun. linkten başvuru yapacaksınız. Güncelleme alacak cihazınız.
sağolun hocam teşekkür ederim cihaz elime gelince size başvururum unlock işlemini yapacam fakat telefon yanımda yok o yüzden telefonla ilgili bir bilgi soracak mı ? yaparken , birde kardeşim 4 g ye alınca global stabil romda telefon çok ısınıyor diyenler olmuş forumda 51 dereceye kadar gelen olmuş bu doğrumu doğruysa önlemini nasıl alırız ?

Son düzenleme:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
sağolun hocam teşekkür ederim cihaz elime gelince size başvururum unlock işlemini yapacam fakat telefon yanımda yok o yüzden telefonla ilgili bir bilgi soracak mı ? yaparken , birde kardeşim 4 g ye alınca global stabil romda telefon çok ısınıyor diyenler olmuş forumda 51 dereceye kadar gelen olmuş bu doğrumu doğruysa önlemini nasıl alırız ?
Cihazla ilgili birşey sormuyor, unlock icin basvuru yapıyorsunuz 1 hafta sonra mesajla onaylandığını söyleyen bilgilendirme metni geliyor, bu süre uzayabilir. Ben mi5 kullanmıyorum birşey diyemem ama mi4c de 4G ye özel bir ısınma yok.

Jinnix

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ugur
Cihazım
mi5
Konular
0
mi5 e global romu ve miu7 yükledik, miu 8 sürümüne kendimiz mi geçireceğiz yoksa otomatik güncelleme alarak mı geçecek acaba ?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
mi5 e global romu ve miu7 yükledik, miu 8 sürümüne kendimiz mi geçireceğiz yoksa otomatik güncelleme alarak mı geçecek acaba ?
Şu an resmi olarak Miui8 verilmedi.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

1907

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ilyas
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
Merhaba,Şu an mi5 cihazım v7.5.1.0.MAAMIDE güncellemesi indiriyor.
Backup,Weather,Mi Account,Cleaner,Security,Mi Cloud gibi uygulamalarda iyileştirmeler yapılmış sanırım.

kadirirdem

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
0
Cihazla ilgili birşey sormuyor, unlock icin basvuru yapıyorsunuz 1 hafta sonra mesajla onaylandığını söyleyen bilgilendirme metni geliyor, bu süre uzayabilir. Ben mi5 kullanmıyorum birşey diyemem ama mi4c de 4G ye özel bir ısınma yok.
tamam kardeşim sağolasın... cihaz gelince ben size haber vereceğim...

kadirirdem

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
0
kardeşim unlock başvurusunu yaptım bana sms olarak mı gelecek yoksa mi 5 e mi gelecek ?

Üst Alt