Cihazı tekrardan gönderdim Gsm İletişim Hasan bey kontrol etmeyi unuttuklarını belirtip özür dileyerek cihazı tekrar servise göndermemi rica etti cihazı gönderdim 3-5 gün sonra bir mesaj geldi 550 tl ödeme yapmanız gerekmekte diye aradım bu durum nedir dedim ödeme yapmanız gerekiyor dediler durumu izah edip bir karışıklık oldu sanırım Hasan bey ile görüşebilirmiyim dedim kendisinin toplantıda olduğunu söylediler gelince arayabilirmi dedim ama arayan soran olmadı 2-3 gün sonrasında tekrar aradım 11:30 da gelecek dediler sonra tekrar aradım sistemde o şekilde kalmış düzelttiriyorum dedi Hasan bey ama sonraki hafta salı oldu 3 gün içerisinde gelen yok giden yok tekrar aradım gönderiyoruz dedi ve ertesi gün cihaz elime ulaştı fakat cihaz bu şekilde...
Şikayetim olan yüz tanıma sorunu çözülmüş, ekran değişmiş sağolsunlar buraya kadar sorun yok fakat bu cihazı evde çay kaşığı ve fön makinesi ile bile bu hale getiremez insan resmen bu işi yapan kişinin küfür ederek kasayı kastırıyor olması lazım bu kadar baştan savma bir olamaz slikon kullanmış telefonun her yeri slikon içinde parmağını sürdüğün yerden slikon kavlıyor
sonuç olarak eğer telefonu çöpe atmak gibi bir düşünceniz yoksa kesinlikle tamir için buraya gönderip uğraşmayın inanıyorum ki evde pek çok kişi bu işi çok daha iyi bir şekilde yapar ve hala iddaa ediyorum ki youtube da çektikleri gibi profesyonel çalışmıyorlar. Ben arayan firmanın yetkilisinin samimiyetine güvenerek cihazı geri yolladım sizlerede tedirginliğimi belirttim ama bu şekilde olacağını bilsem geri bile göndermez başka servise gider ekran değişimi yaptırırdım şuanda kasanın çoğu yeri resmen levye sokup kastırılmış şekilde ve cihaza yeniden kasa alıp düzgün bir telefoncuda taktıracağım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.