- Adım
- Fahri
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 7
Hocam bu romda full screen gestures kullanilabiliyor mu? Ben beceremedim de tussuz kullanimi ayarlar nerede
DerpQuest>Gestures>AOSP Gestures>Sistemde gezinme>hareketle gezinme seçeneğini aktif ederek kullanabilirsiniz hocamHocam bu romda full screen gestures kullanilabiliyor mu? Ben beceremedim de tussuz kullanimi ayarlar nerede
Çok teşekkür ederimDerpQuest>Gestures>AOSP Gestures>Sistemde gezinme>hareketle gezinme seçeneğini aktif ederek kullanabilirsiniz hocam
Hocam DerpQuest'ê girin orada Hareketler yada Gestures tarzı bi bölüm olacak girin oralarda biyerde.Hocam bu romda full screen gestures kullanilabiliyor mu? Ben beceremedim de tussuz kullanimi ayarlar nerede
Hocam DerpQuest'ê girin orada Hareketler yada Gestures tarzı bi bölüm olacak girin oralarda biyerde.
Süper hocam o zaman Note 8 bölümüne bir DerpFest konusu açında diğer insanlarda kullansın. Konu şablonumu kullanabilirsiniz.Rom nefis bu arada. İstediğim temayı kolayca yüklemek ne kadar güzelmiş. Baya begendim
Yarın ilgilenecek ustaSüper hocam o zaman Note 8 bölümüne bir DerpFest konusu açında diğer insanlarda kullansın. Konu şablonumu kullanabilirsiniz.
Hay Allah ben de buna geçmeyi düşünüyordum. Yarın gece bootloader açılacaktı dosyalarını bile indirmiştim. Başka rom bakalım artık. Tavsiye rom varsa bakabilirim arkadaşlar.Birkaç saat kullandıktan sonra parmak izi tarayıcısı çalışmıyor bende arkadaşlar ekrana bastığımı algılıyor ama ne titreşim var ne de tarama yapıyor herhangi bir hata da vermiyor telefonu yeniden başlayınca düzeliyor
Temiz kurulum mu yaptınBirkaç saat kullandıktan sonra parmak izi tarayıcısı çalışmıyor bende arkadaşlar ekrana bastığımı algılıyor ama ne titreşim var ne de tarama yapıyor herhangi bir hata da vermiyor telefonu yeniden başlayınca düzeliyor