Rom [GRUS] Mi 9 SE AOSiP DerpFest [10.0] [OFFICIAL] [27.02.20]

Derubermensch

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
7
Hocam bu romda full screen gestures kullanilabiliyor mu? Ben beceremedim de tussuz kullanimi ayarlar nerede

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
Hocam bu romda full screen gestures kullanilabiliyor mu? Ben beceremedim de tussuz kullanimi ayarlar nerede
DerpQuest>Gestures>AOSP Gestures>Sistemde gezinme>hareketle gezinme seçeneğini aktif ederek kullanabilirsiniz hocam

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Hocam DerpQuest'ê girin orada Hareketler yada Gestures tarzı bi bölüm olacak girin oralarda biyerde.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Rom nefis bu arada. İstediğim temayı kolayca yüklemek ne kadar güzelmiş. Baya begendim
Süper hocam o zaman Note 8 bölümüne bir DerpFest konusu açında diğer insanlarda kullansın. :) Konu şablonumu kullanabilirsiniz.

Tr2x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 9 Se
Konular
5
Birkaç saat kullandıktan sonra parmak izi tarayıcısı çalışmıyor bende arkadaşlar ekrana bastığımı algılıyor ama ne titreşim var ne de tarama yapıyor herhangi bir hata da vermiyor telefonu yeniden başlayınca düzeliyor

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Birkaç saat kullandıktan sonra parmak izi tarayıcısı çalışmıyor bende arkadaşlar ekrana bastığımı algılıyor ama ne titreşim var ne de tarama yapıyor herhangi bir hata da vermiyor telefonu yeniden başlayınca düzeliyor
Hay Allah ben de buna geçmeyi düşünüyordum. Yarın gece bootloader açılacaktı dosyalarını bile indirmiştim. Başka rom bakalım artık. Tavsiye rom varsa bakabilirim arkadaşlar.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Temiz kurulum mu yaptın

Üst Alt