Format data yapmanız lazım hocamson sürümü yükledim romda sıkıntı yok hoşuma gitti sabah kamera performansına da bakacağım ama magisk yüklemek için gelişmiş yeniden başlat seçeneklerinder recovery dedim twrp girerken desen kilidini sormadı haliylede tüm klasör isimleri karman çorman dosyayı bulamıyorum telefonu komple kapatıp tuşlar ile girdim twrp yine istemedi deseni şu anda flashlıyamıyorum dosya
Gerekmiyor herhalde hocam ama tam bilmiyorum.format data sonrası tekrar yüklemem gerekiyor romu değil mi
format data sonrası tekrar yüklemem gerekiyor romu değil mi
root yok sadece magisk flashlayıp apk den root verecektim deneyim bakalım silinecek miGüncelleme yapacaksanız gerek yok hocam direkt rom'u flashlayın root varsa rom'un üstüne magisk flashlayın.
Senin tavsiyenle geçeceğim ne diyorsun pixel expten daha mı iyi? Heyecan yaptımYeni sürüm çıktı arkadaşlar GAPPS'lıdır.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam sizin telefon Note 8 değil mi? Bu 9 SE için aman kurmayın. Note 8 için DerpFest linki bırakayım size.Senin tavsiyenle geçeceğim ne diyorsun pixel expten daha mı iyi? Heyecan yaptım