Rom [GRUS] Mi 9 SE AOSiP DerpFest [10.0] [OFFICIAL] [27.02.20]

Derubermensch

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
7
Hocam sizin telefon Note 8 değil mi? Bu 9 SE için aman kurmayın. :) Note 8 için DerpFest linki bırakayım size.
Bizim cihaz için çok iyi rom şuanda daha iyisi yok. Note 8'in geliştirici nasıl yapmıştır bilemeyiz ama deneyin. :)
Cihaz note 8 zaten bunu kurmayacaktim :D ancak bize de yaklaşık 1 saat önce güncelleme gelmiş. En iyisi ben de deneyeyim. Beğenmezsen geri dönerim pixel exp'e

Normal kullanımda 3 gün sot veriyor diyorlar aman tanrım

Bi de customize nasıl? Oxygen os gibi mi yoksa daha mı pixel exp e yakın. Pixel exp neredeyse hiç customize ettirmiyor telefonu

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Cihaz note 8 zaten bunu kurmayacaktim :D ancak bize de yaklaşık 1 saat önce güncelleme gelmiş. En iyisi ben de deneyeyim. Beğenmezsen geri dönerim pixel exp'e

Normal kullanımda 3 gün sot veriyor diyorlar aman tanrım

Deneyin hocam bakalım DerpFest candır. :) party~~

Tr2x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 9 Se
Konular
5
Güncelleme yapacaksanız gerek yok hocam direkt rom'u flashlayın root varsa rom'un üstüne magisk flashlayın.
boşuna format data yaptım yine düzelmedi :) tekrar twrp yükledim yine aynı random klasör isimleri tavsiye varsa dinlenir :)

Tr2x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 9 Se
Konular
5
Ne sorunu vardı?
bu rom üzerine magisk ile root için twrp girdim yeniden başlatma seçeneklerinden ama twrp girişinde desen sormadı ve dosyar şifrelendi şu anda twrp de tüm klasör isimleri random ve dosyaları bulamıyorum. format data yaptım çözülmedi telefon açılıdıktan sonra tekrar şu konudaki twrp yükledim yine düzelmedi sorun. şu anda şu konudaki 10. mesajdaki img dosyasını indiriyorum bakalım çözülecek mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1018 twrp yükledim sorun düzeldi galiba android 10 olduğu için oluyor bu

Son düzenleme:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
bu rom üzerine magisk ile root için twrp girdim yeniden başlatma seçeneklerinden ama twrp girişinde desen sormadı ve dosyar şifrelendi şu anda twrp de tüm klasör isimleri random ve dosyaları bulamıyorum. format data yaptım çözülmedi telefon açılıdıktan sonra tekrar şu konudaki twrp yükledim yine düzelmedi sorun. şu anda şu konudaki 10. mesajdaki img dosyasını indiriyorum bakalım çözülecek mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1018 twrp yükledim sorun düzeldi galiba android 10 olduğu için oluyor bu
Evet hocam RED twrp öneririm.

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
Muradovs hocam havoc son sürümde rastgele yeniden başlatma var sanırım derpfestte de varmış, siz derpfest kuracağınızı söylemişsiniz kurdunuz mu acaba?

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Muradovs hocam havoc son sürümde rastgele yeniden başlatma var sanırım derpfestte de varmış, siz derpfest kuracağınızı söylemişsiniz kurdunuz mu acaba?
Yok hocam işler değişti benim. Telefon yarın satabilirim global rom kuracağım şimdi. :(

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
Üst Alt