Rom [GRUS] Mi 9 SE AOSiP DerpFest [10.0] [OFFICIAL] [27.02.20]

spilterr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Mı room ıyı. Eu bende ılk defa bı hafta kullanıyorum yarın değiştireceğim. Stabılıtesının mı room dan farkı yok ekran süresi olarakta ben mı room u daha cok begendim. Yarında aksilik olmaz ıse buunu deneyeceğim
Acaba mi room mu yoksa bu aosp rom mu

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Aosp sıkıcı olabilir arayüzü felan ss lerde gözüktüğü gibi guzel gorunmeyebılır :)
Daha güzel görünüyor hocam,özellikle animasyonlar,geçişler.MIUI biraz eski kaldı tasarımda,MIUI 11'de öyle MIUI 10'un fason hali.Umarım MIUI 12'de yeni tasarım tredlerini benimser ki MIUI 11.2'yle gogle animasyonları getireceğini söylemesi bu anlayışı Xiaomi'nin ''sonunda'' benimsediği gösteriyor biraz.Çakma IOS'la iş yürümez.Tüm çinli firmalar çakma gibi arayüz yapıyor,hepsi birbirinin aynısı ve IOS izleri taşıyor.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27

spilterr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
26
AOSP romlar batarya açısından, arayüzün basitliği ve stok uygulamaların yokluğu veya az olmasından dolayı bir tık daha iyidir.
Ya dosyalar yüzünden çok sık rom değiştiremiyorum güncellemesini yaparım ama ikide bir şu romdan şuna geçeyim olmuyor maalesef o yüzden siz ve diğer arkadaşların tavsiyesi üzerine bu aosp romuna geçeceğim inşallah memnun olurum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aosp sıkıcı olabilir arayüzü felan ss lerde gözüktüğü gibi guzel gorunmeyebılır :)
Hocam açıkçası ben aosp romları daha çok seviyorum, hoş gözüküyor bana göre :)

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Daha güzel görünüyor hocam,özellikle animasyonlar,geçişler.MIUI biraz eski kaldı tasarımda,MIUI 11'de öyle MIUI 10'un fason hali.Umarım MIUI 12'de yeni tasarım tredlerini benimser ki MIUI 11.2'yle gogle animasyonları getireceğini söylemesi bu anlayışı Xiaomi'nin ''sonunda'' benimsediği gösteriyor biraz.Çakma IOS'la iş yürümez.Tüm çinli firmalar çakma gibi arayüz yapıyor,hepsi birbirinin aynısı ve IOS izleri taşıyor.
Mıuı ılk çıktığında ıos benzeri dıyerek yuklenırdı. ıos e benzer oıs görünümunu sevenler için güzel bı rom deniyordu :) o yüzden yükleyip çok kısa sürede silmiştim

Üst Alt