evet 1 saat hdr pubg oynadığım halde 7 saat aldımHocam 8 saat için de 1.2 saat oyun var mı misal call of duty yada pugb gibi. Ben şu an mirom da 4.5 saat ekran süresini oyun oynayıp alıyorum oyun olmasa rahat 6.7 olur. Dikkatimi çeken yüz tanıma yokmuş aosp romlar da bu yüzden hiç deneme gereği dahi duymuyorum yoksa denerdim kesinlikle.
Bir yerde hata yapmışım galiba 2. kez yaptığımda hallolduYükledim ama recovery e atıyor ne yapmalıyım
Yükledim ama recovery e atıyor ne yapmalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir yerde hata yapmışım galiba 2. kez yaptığımda halloldu
Umursayan var mı beyler ?hocam format all yapsak 1.5 gb full sistemi indirip kursak olmaz mı?
brick olma ihtimali nedir? (mi9se)
Ben biraz önce yükledim son sürümü ama ilk yükleyişimdi miui kamerayı göremedim ve arayüzü beğenmediğim için kısa süreli deneyimimden sonra miui a döndümYeni sürümü indirenlere soruyorum, acaba miui camera eklendi mi yani 48 MP çalışıyor mu yoksa gcam mi kullanıyorsunuz? Ben burda Muradovsun bir ifadesinde görmüştüm ileriki sürümlerde miui camera eklenecek diye ondan dolayı soruyorum.
hayır hocam kendiniz magisk ile anx camera kurarak miui kamera kullanabilirsiniz sisteme entegre olarak gelmiyor ve gcam daha iyi iş çıkarıyor.Yeni sürümü indirenlere soruyorum, acaba miui camera eklendi mi yani 48 MP çalışıyor mu yoksa gcam mi kullanıyorsunuz? Ben burda Muradovsun bir ifadesinde görmüştüm ileriki sürümlerde miui camera eklenecek diye ondan dolayı soruyorum.
ilk sayfadaki anlatıma uyarak kurabilirsiniz sorun olmaz yalnız son sürümü kurarken kullanacağınız fw sürümü 11.0.1.0 olmalı.hocam format all yapsak 1.5 gb full sistemi indirip kursak olmaz mı?
brick olma ihtimali nedir? (mi9se)
fw sürümü ne işe yarıyor peki;?hayır hocam kendiniz magisk ile anx camera kurarak miui kamera kullanabilirsiniz sisteme entegre olarak gelmiyor ve gcam daha iyi iş çıkarıyor.
ilk sayfadaki anlatıma uyarak kurabilirsiniz sorun olmaz yalnız son sürümü kurarken kullanacağınız fw sürümü 11.0.1.0 olmalı.
ayrıca vazgeçsem ve miui eea 11..0.6.0 kurmak istesem wipe all yaparak brick eder mi cihazı?fw sürümü ne işe yarıyor peki;?