- Adım
- -
- Cihazım
- .
- Konular
- 37
Önerim orjinalinde tekrar yükleyip değişinHocam her güncelleme de romu silip yeniden kurmak mı gerekiyor yoksa üstüne mi kuruyoruz
Önerim orjinalinde tekrar yükleyip değişinHocam her güncelleme de romu silip yeniden kurmak mı gerekiyor yoksa üstüne mi kuruyoruz
Teşekkür ederimÜstüne kuruyorsunuz hocam.
Teşekkür ederimÖnerim orjinalinde tekrar yükleyip değişin
Fw kurarak Roma geçTeşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim
Hocam çok soru sordum kusura bakmayın ama android 9 dan 10a geçiş yapıcam bu romla ekstra bişey yapmam lazım mı acaba
MIUI'dan geçecekseniz %99.9 fastboot'a atacak rom kurulumdan sonra, konuda anlatımı var fastboot'tan nasıl çıkacağınızın onun dışında sorunsuz geçersiniz.Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Hocam çok soru sordum kusura bakmayın ama android 9 dan 10a geçiş yapıcam bu romla ekstra bişey yapmam lazım mı acaba
Hocam romu kurdum hatta beğenmedimMIUI'dan geçecekseniz %99.9 fastboot'a atacak rom kurulumdan sonra, konuda anlatımı var fastboot'tan nasıl çıkacağınızın onun dışında sorunsuz geçersiniz.
MIUI romların alayı kötü bence şuanda ben AOSP romda kalmanızı tavsiye ederim.Hocam romu kurdum hatta beğenmedim
Fastboota da atmadı şimdi masike geçmek istiyorum onu tavsiye ediyorlar sizce?
Tamam hocam öyle yapayım o zaman MIUI 12 çıkarsa tekrar bakarızMIUI romların alayı kötü bence şuanda ben AOSP romda kalmanızı tavsiye ederim.
Teşekkürler hocam tekrardan.Tamam hocam öyle yapayım o zaman MIUI 12 çıkarsa tekrar bakarız
toplanma yapabileceğini zannetmiyorum miui 'ınTamam hocam öyle yapayım o zaman MIUI 12 çıkarsa tekrar bakarız
Teşekkürler hocam tekrardan.