cok tewekkurler usdadim inwallahÇok geçmiş olsun hocam, İnşallah en yakın zamanda çok daha iyi olursunuz
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
cok tewekkurler kardewim dogru soyluyorsun insanin cani sagligi dunyadaki her weyden cok deferli 1 aydir bunu tam anliyorum allah sizlere gosdermesin aminAllah acil şifalar versin kardeşim. inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Hayatta en önemli şey sağlık. Sağlık eksikse hayatta herşey eksik gidiyor
cok tewekkurlerAcil şifalar geçmiş olsun
allah razi olsun cok cok tewekkurlerMaddi ve manevi Allah kolaylık versin ve geçmiş olsun hocam.
amin hocam allah sizleri korusun can sagligi onemliALLAH C. C. acil şifalar versin
hocam gecmiw olsun ama ben lazer degil goz ici mercek ameliyati oldumGecmis olsun.
Ameliyat oldunuz mu? Benim de gozlerim -4.75 miyop, lazere musait oldugunu doktorlardan teyit ettim, fakat ileride pilotaj dusundugum icin class 1 saglik raporunda goz testinden sorunsuz gecebilmem icin en kusursuz, en risksiz yontemi arastiriyorum.
Suan no touch laser diye bir yontem var fakat sadece bir hastane reklamini yapiyor bu yontemin, ve guvenmem cok cok zor