elbetde hocam dunyagoz en iyilerinden ama doktorlari tanimiyorum ve goz iwde wakaya gelmiyor baküde 2 yildirki acilmiwGeçmiş olsun dünya göz benim bildiğim trdrki en iyi göz hastaneleri
Daha hastahaneye gitmedim maddi sıkıntılarımda varsagolun hocam sizede mi lazer olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben inwallah bu hafda sonu amaliyata griyorum inwalllah herwey iyi gider icimde olan wupelerimde son bulur ve arti eksi taraflarini yazarim
anliyorum sizi ama eger gozlulke ve ya gozluksuz iyi goruyorsani yani gece gunduz misali elletmeyin yawiniz 18 hala gencsinzi ireli zamanlarda duwunursunuz bende gece korlugune kadar duwdu bu yuzden mecbur yapdirmak zorundayim yoksa hic iwim olmazdi wu anda gzoluk olmdan 10% goruyorum gerisini siz duwnunDaha hastahaneye gitmedim maddi sıkıntılarımda var
Geçmiş olsun, ben 6 sene önce İstanbul Türkiye hastanesinde lazer ameliyatı olmuştum. Derece 2 idi. Halen sorunsuz gözlerim çok memnunum.
cok sagolun yanitlariniz icin ama benik gozume lazer olmuyor kac doktor gorundum hepsi goz ici mercek koyulmasi lazimdir dedi yani lazer kendi mercegine bir iwlem yapiliyor ama benik amaliyatimda ise kebdi merceginizi cikarip yerine yapay bir mercek koyuluyorHocam ben 2016 da oldum ameliyat ama sizinki kadar çok değildi 3 astigmat 3 miyop vardı iki gözde de . Göz tabakasının inceliği kalınlığı ameliyatta önem taşıyor. Smile yönteminden bahsetmislerdi göz tabakasını kesmeden yapılan size yapılacak olan yöntem smile mıdır? 10dereceye kadar smile yöntemi ile başarı elde ettiklerini söylüyorlar ama tabiki hassas ölçümleri yapanlar doktorlar onlar daha iyi bilir .
Olayı şimdi anladım evet ama çok riskli bir işlem gibi duruyor , bu riski almaya değer mi bilemiyorum , siz bilirsiniz tabikicok sagolun yanitlariniz icin ama benik gozume lazer olmuyor kac doktor gorundum hepsi goz ici mercek koyulmasi lazimdir dedi yani lazer kendi mercegine bir iwlem yapiliyor ama benik amaliyatimda ise kebdi merceginizi cikarip yerine yapay bir mercek koyuluyor
doktorumun ve arawdirmlarimin dedigine gore 10 dakikalik bir amaliyat gozu donduruyorlar hicbir agri aci anlamiyorsun bukadar ama gece gormem baya baya kotu yani gunew inmeye bawlayinca benimde gozumun gormesi kotulewiyor yoksa bende amaliyatfan korkan insanim haka tam karar vermiw degilim acikcasi inwallah iyi gider herwey umut ediyorum dualariniz eksik etmeyin allah hepinizi korusunOlayı şimdi anladım evet ama çok riskli bir işlem gibi duruyor , bu riski almaya değer mi bilemiyorum , siz bilirsiniz tabiki
tewekkuler hocam inwallah allah sizleri korusunAllah'ım acil şifalar versin inşallah.