Sohbet goz ameliyati

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Hocam geçmiş olsun, dualarımız seninle inşallah bir sıkıntı çıkmayacaktır. Yes~~
Şimdiden geçmiş olsun hocam dualarımız seninle
geçmiş olsun hocam allah yardımcınız olsun.
Korkmayın hocam, Allah daha kötü günler göstermesin. Allah şifa versin. :)
Çok çok teşekkürler Allah hepinizden razı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Lazer ameliyatı için kornea şayet ince ise olman zor oluyor. Lens seçimini çok dikkatli yapın. Alcon Zeiss veya Vsy firmasinin lenslerinden birisini seçmende fayda var. Doğal lens 1.8, 2.2 veya 2.8 mm gibi kesilerden fako ile alınarak yapay lens yerleştiriliyor. Çok uzun süren bir ameliyat değil kesiler ve lens yerlestirme dahil maximum 30-35 dk sürer. Kısa sürede günlük hayatına dönersin.
Guzel cevab için çok teşekkürler hocam elbette alcon firmasını tercih edildi hastanede her iki gözü bir arada yapacak ve gözü kapanmadan eve gide bilirsin söyledi doktor ve 30 dakika sürecek amaliyat bugünde baki yağmurlu

Ben olsam gözlükle hayatıma devam ederim. Çünkü kendi mercegi çıkarılacak gözünün. Yani ilerde bi sıkıntı yaşadığın takdirde geri dönüşü yok. Ben 2007 yilinda her iki gözümden de retina yırtığı ameliyatı oldum ve ömrümün sonuna kadar gözlük kullanmak zorundayım. Lazer vb. işlemler yapılamıyo çünkü gözüme ama çokta sorun etmiyorum artık. Benim parçam gibi oldu gözlük. Çok özel günlerde lens kullanıyorum sadece.
Dediğim gibi sizin işlemin geri dönüşü yok. Çok çok iyi düşünün. Göz işi tehlikelidir
Allah yardımcınız olsun kardeşim bunu okuduğumda çok üzüldüm ama ben gözlük sadece evde kullandım ve dışarıda hiç kullanmadım ama asteqmat çaresi amaliyatla oluyor ancak ve gece görüşüm fazla kötü oldu gündüz görüşüm de iyi değil yani toplasan 10 % görmem var kendi mercegimi cikariasi benimde tedirgin ediyor ama ilerde problem olursa merceği değiştirmek olur diye düşünüyorum

Ustam geçmiş olsun öncelikle. Paraya kıyın ve sakın poliklinik gibi küçük yerlerde yaptırmayın gözünüzden olursunuz. Bursada bir poliklinikte katarakt ameliyatı esnasında gözü kaybediyorlar doktorlar. Sadece büyük hastanelerde yaptırın. Ve doktoru araştırın. 1000tl fazladan vermeniz gerekiyorsa verin.
Elbettde doğru söylüyorsun hocam sırf bu yüzden Dünyagoz güveniyorum ve bizim parayal 6000 azn sizin parayla nerdeyse 20.000 TL yapıyor yani bu parayı toplamak aylemiz için çok zor oldu banka falan ama inşallah hayırlı bir yere gidiyor

Hepinizden hepinizden Allah razı olsun güzel bilgili görüşleriniz için hakikaten bana güven verdiniz baki yağmurlu bugün rahmet yağıyor goklereden

Son düzenleme:

erener

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9T
Meslek
Biyomedikal Tek.
Konular
13
Çok çok teşekkürler Allah hepinizden razı olsun

Guzel cevab için çok teşekkürler hocam elbette alcon firmasını tercih edildi hastanede her iki gözü bir arada yapacak ve gözü kapanmadan eve gide bilirsin söyledi doktor ve 30 dakika sürecek amaliyat bugünde baki yağmurlu

Allah yardımcınız olsun kardeşim bunu okuduğumda çok üzüldüm ama ben gözlük sadece evde kullandım ve dışarıda hiç kullanmadım ama asteqmat çaresi amaliyatla oluyor ancak ve gece görüşüm fazla kötü oldu gündüz görüşüm de iyi değil yani toplasan 10 % görmem var kendi mercegimi cikariasi benimde tedirgin ediyor ama ilerde problem olursa merceği değiştirmek olur diye düşünüyorum

Elbettde doğru söylüyorsun hocam sırf bu yüzden Dünyagoz güveniyorum ve bizim parayal 6000 azn sizin parayla nerdeyse 20.000 TL yapıyor yani bu parayı toplamak aylemiz için çok zor oldu banka falan ama inşallah hayırlı bir yere gidiyor

Hepinizden hepinizden Allah razı olsun güzel bilgili görüşleriniz için hakikaten bana güven verdiniz baki yağmurlu bugün rahmet yağıyor goklereden
Görüş açında problem olacağını düşünmüyorum herşey güzel olacak emin olabilirsin lenslerin tek dezavantajı geceleri Halo ve glare problemi yaşatabilir alcon'un lenslerinde yaşamayabilirsin. Zamanla alışırsın hiç kasmana gerek yok rahat ol :)

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Görüş açında problem olacağını düşünmüyorum herşey güzel olacak emin olabilirsin lenslerin tek dezavantajı geceleri Halo ve glare problemi yaşatabilir alcon'un lenslerinde yaşamayabilirsin. Zamanla alışırsın hiç kasmana gerek yok rahat ol :)
İnşallah kardeşim bende bir problem olacağını düşünmüyorum yani amaliyatla heyecanı korkusu bende sadece ancak Halo ve qlory ne onu anlamadım hocam yani iwk yansımasini kast ediyorsan evet doktorda söyledi ki zamanla aliwirsan yani kendi gözümüzde. Katbe kat daha parlak bir mercek yani parlama olması gayet normal söyledi doktor her iki gözü bir arada yapması bir az tedirgin ediyor beni okadar

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
En sonunda yarın sabah Dünyagoz bakü
Op.dr Bülent ayan
Hocam beni ilk seferde her iki göze lens takacak ve en azı gözlükle gördüğün gibi göreceksin etrafı söyledi ama ben 1 hafda arayla yapılıyor diye biliyordum hayrilis olur inşallah yarın benim için çok heyecanlı korkulu bir gün bekliyor dualarınızı eksik etmezseniz inşallah iyi akawmalar sayın forum kardeşlerim whew~~:S8-|
Rabbim acil şifalar versin
Umarım beklenilenden çok fayda bulursunuz
Çektiğiniz sıkıntılar, acılar umarım günahlara keffaret olur. Allah sabrı cemil ve daim iman ve teslimiyetten ayırmasın. Ama kimyager kardeşin dediği de çok önemli! Siz tedbirinizi aldıysanız ve iyi araştırdıysanız, iyi doktorları ve size uygun en uygun tedaviyi bulduysanız dıyecek söz yok. Bundan sonra dua ve sabır gerektirir. Selametle

Son düzenleme:

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
herkese merhaba guzel formumuzun guzel insanalri kardewlerim nihayetinde bugun telefon ve televizyona bakmak icin izin geldi ve bende bugun rahatlaikla yaziyorum ve amaloyat oldum
dunya goz hastanesinde yakiwikli doktorum Op.Dr bulent ayan yapdi her iki gozu bir anda panaoptifixs mercekler takildi gozlerime amaliyatdan 2 saat sonra ölcum yapdi ve 70% gormem oldu ama ben gozlukle bile 30% gorebiliyordum wunada 90% goruyorum rabbime bin wukur sadece asteqmat 1.75 kaldi gozumde oda 1 ay sonra iwik tutariz onuda duzeltirz dedi gozumdeki problemler
hipermiyop 9+
asteqmat 1.75
bugun 11 gun oldu ve ilk ginden bugune kadar rabbime 1000 wukur herwey cok guzel gecdi ve gormem katbe kat iyi ve net sadece uzagi az bulanik gorme ve televizyona telfona bakinca az sarimtirak gorme diwinda hic bir problemim yok
fako yontemiyle damardan lokal anastezi yoluyla 30 dakkikalik amaliyat geci ve herwey okadar rahat gecdiki wip wak oldu 2 saat hastanede kalfikdan sonra kendim yuruyerek evime gitdim gozler acik formada benim icin dualrani goruwlerini fikirlerini eksik etmeyen kardewlerim allah sizlerden razi olsun inwallah

geliwmlere iyi ve kotu yanlarini bu konu altindan yazarim ve tereddut eden kardewlerimi biraz fikir edinirim

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
yeniden herkese merhaba bugun tami tamina 34-cu keciyor amaliyatdan ilac alaclarim artik bitdi ve herwey okadar iyi ki allahima 1000 wukur ama bazi eksiklerde yok degil
iyi taraflari eskiden 5,10 addimdan ancak araba pilakalarini okuya biliyorken artik 25,30 addimdan gorub okuya biliyorum (1 ay icindeki performansa ) daha buyuk yazilari rakamlari dahada uzkadan okuya biliyorum rengler artik daha tatli goruyorum yani lsd ekrandan sanki amoled ekrana gecmiw gibi yani artik yakindan kukucuk yazilari misal ilac kutusundaki yazilari rahat okuya biliyorum ama gel gelleim bazi sorunlar yani duzelecegine umutluyum
bir wey ararken uzak yakin farketmez gozlerimde esme titreme oluyor ekran titriyor sanki uzagi yakini netlemeye caliwiyorcasina ( yeni yeni daha cokdu wimdi azda olsa var ) obur problem hangi esyaya nesneye bakarsam cok net goruyorum ama etrafinda ilaveten golgeye yansimaya benzeyen goruntu oluyor dokdor zamanla duzelecegini soyledi inwallah diyelim arrik ve havalar souk oldugundan fazla diwarida duramiyorum gozlerime souk oluyor diye cou zaman evdeyim bu arada hala gozumde 1.75 asteqmat kalamakda inwallah 3 ay icerisinde problem yaparsa duzeltecegini spyledi doktor bekleyelim gorelim

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
yeniden herkese merhaba bugun tami tamina 34-cu keciyor amaliyatdan ilac alaclarim artik bitdi ve herwey okadar iyi ki allahima 1000 wukur ama bazi eksiklerde yok degil
iyi taraflari eskiden 5,10 addimdan ancak araba pilakalarini okuya biliyorken artik 25,30 addimdan gorub okuya biliyorum (1 ay icindeki performansa ) daha buyuk yazilari rakamlari dahada uzkadan okuya biliyorum rengler artik daha tatli goruyorum yani lsd ekrandan sanki amoled ekrana gecmiw gibi yani artik yakindan kukucuk yazilari misal ilac kutusundaki yazilari rahat okuya biliyorum ama gel gelleim bazi sorunlar yani duzelecegine umutluyum
bir wey ararken uzak yakin farketmez gozlerimde esme titreme oluyor ekran titriyor sanki uzagi yakini netlemeye caliwiyorcasina ( yeni yeni daha cokdu wimdi azda olsa var ) obur problem hangi esyaya nesneye bakarsam cok net goruyorum ama etrafinda ilaveten golgeye yansimaya benzeyen goruntu oluyor dokdor zamanla duzelecegini soyledi inwallah diyelim arrik ve havalar souk oldugundan fazla diwarida duramiyorum gozlerime souk oluyor diye cou zaman evdeyim bu arada hala gozumde 1.75 asteqmat kalamakda inwallah 3 ay icerisinde problem yaparsa duzeltecegini spyledi doktor bekleyelim gorelim
Çok geçmiş olsun hocam, İnşallah en yakın zamanda çok daha iyi olursunuz

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Allah acil şifalar versin kardeşim. inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Hayatta en önemli şey sağlık. Sağlık eksikse hayatta herşey eksik gidiyor :(

Üst Alt