- Adım
- ilqar
- Cihazım
- redmi note 9 pr
- Konular
- 8
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam geçmiş olsun, dualarımız seninle inşallah bir sıkıntı çıkmayacaktır.
Şimdiden geçmiş olsun hocam dualarımız seninle
geçmiş olsun hocam allah yardımcınız olsun.
Çok çok teşekkürler Allah hepinizden razı olsunKorkmayın hocam, Allah daha kötü günler göstermesin. Allah şifa versin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Guzel cevab için çok teşekkürler hocam elbette alcon firmasını tercih edildi hastanede her iki gözü bir arada yapacak ve gözü kapanmadan eve gide bilirsin söyledi doktor ve 30 dakika sürecek amaliyat bugünde baki yağmurluMerhaba, öncelikle geçmiş olsun. Lazer ameliyatı için kornea şayet ince ise olman zor oluyor. Lens seçimini çok dikkatli yapın. Alcon Zeiss veya Vsy firmasinin lenslerinden birisini seçmende fayda var. Doğal lens 1.8, 2.2 veya 2.8 mm gibi kesilerden fako ile alınarak yapay lens yerleştiriliyor. Çok uzun süren bir ameliyat değil kesiler ve lens yerlestirme dahil maximum 30-35 dk sürer. Kısa sürede günlük hayatına dönersin.
Allah yardımcınız olsun kardeşim bunu okuduğumda çok üzüldüm ama ben gözlük sadece evde kullandım ve dışarıda hiç kullanmadım ama asteqmat çaresi amaliyatla oluyor ancak ve gece görüşüm fazla kötü oldu gündüz görüşüm de iyi değil yani toplasan 10 % görmem var kendi mercegimi cikariasi benimde tedirgin ediyor ama ilerde problem olursa merceği değiştirmek olur diye düşünüyorumBen olsam gözlükle hayatıma devam ederim. Çünkü kendi mercegi çıkarılacak gözünün. Yani ilerde bi sıkıntı yaşadığın takdirde geri dönüşü yok. Ben 2007 yilinda her iki gözümden de retina yırtığı ameliyatı oldum ve ömrümün sonuna kadar gözlük kullanmak zorundayım. Lazer vb. işlemler yapılamıyo çünkü gözüme ama çokta sorun etmiyorum artık. Benim parçam gibi oldu gözlük. Çok özel günlerde lens kullanıyorum sadece.
Dediğim gibi sizin işlemin geri dönüşü yok. Çok çok iyi düşünün. Göz işi tehlikelidir
Elbettde doğru söylüyorsun hocam sırf bu yüzden Dünyagoz güveniyorum ve bizim parayal 6000 azn sizin parayla nerdeyse 20.000 TL yapıyor yani bu parayı toplamak aylemiz için çok zor oldu banka falan ama inşallah hayırlı bir yere gidiyorUstam geçmiş olsun öncelikle. Paraya kıyın ve sakın poliklinik gibi küçük yerlerde yaptırmayın gözünüzden olursunuz. Bursada bir poliklinikte katarakt ameliyatı esnasında gözü kaybediyorlar doktorlar. Sadece büyük hastanelerde yaptırın. Ve doktoru araştırın. 1000tl fazladan vermeniz gerekiyorsa verin.
Hepinizden hepinizden Allah razı olsun güzel bilgili görüşleriniz için hakikaten bana güven verdiniz baki yağmurlu bugün rahmet yağıyor goklereden
Son düzenleme: