Sohbet goz ameliyati

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
herkese merhaba güzel formumuzun guzel uyuleri belkide bununyazan ilk ben olacagim.bu forumda ama siz forum uyeleri benim bir aylem gibi oldunuz

Ben cocuklugumdan bu 26 yawima kadar gozlukle hayatima devam ediyorum benim gozumde astikmat ve miyop var.
Bu yilin ilk ceyreginde ameliya olmaya karar verdim ve goz doktorlarini gezmeye bawladim 3 doktor yanida oldum ama 3 doktorun hepside goz lazer amaliyati olmam icin gozum musahit degilmiw yani gozum+ 8 oldugu icin amaliyatdan bir kac yil sonra yeniden tekrarlar, bende bir umut arayiwa girdim ve yeni tekneloji goz ici mercekler benim gibi caresiz olanlar icin uretiliyormuw biraz pahali bir amaliyat 20.000 falan amma yapdirmyi duwunuyorum

Dunya goz bakü hastanesinde en son 19.000 bine kararlawdik ve trifokal lens takila bilirmiw ama kendi goz mercegim cikarildikdan sonra

Allahim her kulunun gore bilmesi icin mercek veriyoru ve bizde zamanla yipratiyoruz yeni yapay mercek taktirsak nekadar iyi olabilir diye duwunuyorum bu amaliyati olan kardewlerim nasil oluyor sonralari gece nasil gunduz nasil kac zaman iylewiyor yapdirsammi ya gende gozlugde kalsammi ?
en son doktorlarimin adi dunyagoz baku hastanesi
Op.Dr levent güllü
Op.Dr fereh abduleliyeva

gince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
günay
Cihazım
mi 8
Konular
9
Merhaba. Ben 2007 yılında miyop ve bir yıl sonra astigmat ameliyatı oldum. O tarihe kadar 4 numara gözlükle dolaşıyordum. Sıkıntılarını çok iyi anlıyorum. Gece uyandığında gözlük araman, film izlerken yatıp uzanamamam, soğuk havalarda gözlüğün buğulanması, sıcak havalarda güneş gözlüğü kullanamam vb. Aklıma gelen sadece bunlar. Bahsettiğiniz ameliyatı bilmiyorum ama umarım istediklerini fazla uğraşmadan alırsınız ve mutlu olursunuz. Benim çok şükür ameliyattan sonra sıkıntım yok. Sadece tek gözümü biraz kapatırsam biraz karıncalanma hibi birşey oluyor oda bana zararsız geliyor.

akcan44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bedri
Cihazım
Mi6
Konular
0
Öncelikle çok geçmiş olsun kardeşim. İstanbul a gelme şansın varsa yenibosna da Safa hastanesinde dr Veysel özateş var. Bn ve çevremde 15 kişi lazer yaptırdık geçen hafta babama katarakt için fako yöntemi ile göz içi lens takıldı. Onca insan hiçbirimiz sorun yaşamadık. Senin dediğin ameliyatı da sordum çok daha uygun fiyatlar verdiler. Yaşım 48 yakın bozulmaya başladı tavsiyem imkan varsa burda bi baktır. Türkiye'de fiyatlar çok uygun.

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Benimde gözüm bozuk bu lazer ameliyatı sağlıklı mıdır benim göz numaram çok büyük değil ama uzağı göremiyorum ciddi anlamda portre modu gibi görüyorum uzağı ne kadara yapıyorlar Türkiye de?

ADS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
Mi 10 T
Meslek
Elektronik teknisy
Konular
13
geçmiş olsun kardeşim Allah acil şifalar versin

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba. Ben 2007 yılında miyop ve bir yıl sonra astigmat ameliyatı oldum. O tarihe kadar 4 numara gözlükle dolaşıyordum. Sıkıntılarını çok iyi anlıyorum. Gece uyandığında gözlük araman, film izlerken yatıp uzanamamam, soğuk havalarda gözlüğün buğulanması, sıcak havalarda güneş gözlüğü kullanamam vb. Aklıma gelen sadece bunlar. Bahsettiğiniz ameliyatı bilmiyorum ama umarım istediklerini fazla uğraşmadan alırsınız ve mutlu olursunuz. Benim çok şükür ameliyattan sonra sıkıntım yok. Sadece tek gözümü biraz kapatırsam biraz karıncalanma hibi birşey oluyor oda bana zararsız geliyor.
cok tewekuler yanitladigin icin allah sizide wifalarini eksik etmesin bende aklimda 100 turlu duwunuyorum arawdriyorum ama insalarin cou geceler diwarida gozde iwiga karwi rahatsiz degilde bir yansima oluyor bazende geceleri kotu goruyorlar diyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle çok geçmiş olsun kardeşim. İstanbul a gelme şansın varsa yenibosna da Safa hastanesinde dr Veysel özateş var. Bn ve çevremde 15 kişi lazer yaptırdık geçen hafta babama katarakt için fako yöntemi ile göz içi lens takıldı. Onca insan hiçbirimiz sorun yaşamadık. Senin dediğin ameliyatı da sordum çok daha uygun fiyatlar verdiler. Yaşım 48 yakın bozulmaya başladı tavsiyem imkan varsa burda bi baktır. Türkiye'de fiyatlar çok uygun.
cok tewekkuler ama turkiye gelib orada yapdiracak kadar buccem yok malaesef

geçmiş olsun kardeşim Allah acil şifalar versin
cok tewekkurler allah saliginiz sevdiklerinizi korusun

:(

Son düzenleme:

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7
Konular
81
Geçmiş olsun hocam bende miyopum 4.5 numara :( yaş 18

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Geçmiş olsun hocam bende miyopum 4.5 numara :( yaş 18
sagolun hocam sizede mi lazer olmuyor

ben inwallah bu hafda sonu amaliyata griyorum inwalllah herwey iyi gider icimde olan wupelerimde son bulur ve arti eksi taraflarini yazarim

Üst Alt