Yardım Google Uygulamalarına Güncelleme Gelmiyor

demircialptekin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptekin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
21
Mi 8 Global 9.6.7 sürümünü kullanıyorum. Cihazıma yaklaşık 2 haftadır hiç bir Google uygulamasının güncellemesi gelmiyor. Fotoğraflar 4.0 geldi arkadaşlarıma mi 8 kullanıyor ben 3.27 kullanıyorum. Chrome 69 geldi ben 68 kullanıyorum. Google play sertifikası da yok.
Adresinden gsf, iki imei ve android id numaralarını da kaydettim. Ne yapmam lazım ?

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fatih8134

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Play store içinde nerede var ki? Bu arada sizin Play Store versiyonu kaç, benimki 11.4.16

Benim anlamsız bir şekilde Android Device ID'yi kabul etmiyor. Ben de çok uğraştım ama China Stable hiç certified olan görmedim, bu arada MIUI 10 benim 10.0.4.0 derken 10.0.5.0 geldi onu yüklüyorum şimdi. :)
installed apps'e girince hem google play store var hemde google play services var.benimde 11.4.16.sanırım china romdan kaynaklı bu sorun.

edit: siz 10.0.5.0 geldi deyince bende bir bakayım update var mı dedim.bana da gelmiş.oysa ki miui 10'un ilk sürümü gelmiyordu.şimdi miui 10'a geçeceğim.Siz memnun musunuz ? pil,performans vs hakkında

Oyla:

Hicks

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hicks
Cihazım
Mi 8
Konular
15
installed apps'e girince hem google play store var hemde google play services var.benimde 11.4.16.sanırım china romdan kaynaklı bu sorun.

edit: siz 10.0.5.0 geldi deyince bende bir bakayım update var mı dedim.bana da gelmiş.oysa ki miui 10'un ilk sürümü gelmiyordu.şimdi miui 10'a geçeceğim.Siz memnun musunuz ? pil,performans vs hakkında

Bence geçin ben gayet memnunum. Pil süresi benim kullanımıma göre 6 saat ekran süresi 36 saat bekleme süresi şeklinde seyrediyor. Gözle görülür bir performans artışı da var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada 10.0.5.0 yükledikten sonra Play Store da "not certified" da yazmıyor artık ama "certified" da yazmıyor o sondaki menü olduğu gibi gitti. Netflix yüklemeyi denedim hala çıkmıyor Play Store'da ama...

Oyla:

demircialptekin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptekin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
21
Benim global 9.6.7 google play de 11.4.16 fakat bende sorun devam ediyor hocan china romla ilgili değil

Oyla:

demircialptekin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptekin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
21
Bence geçin ben gayet memnunum. Pil süresi benim kullanımıma göre 6 saat ekran süresi 36 saat bekleme süresi şeklinde seyrediyor. Gözle görülür bir performans artışı da var.

Bu arada 10.0.5.0 yükledikten sonra Play Store da "not certified" da yazmıyor artık ama "certified" da yazmıyor o sondaki menü olduğu gibi gitti. Netflix yüklemeyi denedim hala çıkmıyor Play Store'da ama...
O ara ara kaybolabiliyor güncelleme yapınca sonrasında geri geliyor. Netflix bl kilidinden ve sertifikalı olmadığından görünmüyor

Oyla:

Hicks

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hicks
Cihazım
Mi 8
Konular
15
O ara ara kaybolabiliyor güncelleme yapınca sonrasında geri geliyor. Netflix bl kilidinden ve sertifikalı olmadığından görünmüyor

Evet BL kilidi kapalı ama certified değil herhalde hala ondan çıkmıyor.

Oyla:

Hicks

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hicks
Cihazım
Mi 8
Konular
15

10.0.5.0 yükledikten sonra dünden beri hala Play Store da "not certified" yazmıyor ama "certified" da yazmıyor o sondaki satır olduğu gibi gitti. Dünden beri 5-6 app güncelleme yaptı ama halen o alan yok. MUIU forumunda da bir kullanıcı aynı şeyi söyledi. Certification durumunu görebileceğimiz başka bir yöntem var mı?

Ben Google Play Store yüklemek için aşağıdaki yöntemi kullanmıştım:

Google servislerini yüklemek için alternatif bir yöntem daha var. Mi Store'dan "Google Drive" kurmaya çalışınca otomatik olarak geri kalan servisleri yüklüyor. (Sanırım sadece Google Contact Sync yüklenmiyor bu yöntemle, diğerleri yükleniyor.)

Detay:

Alternatif yöntemi kullanan oldu mu hiç?

Son düzenleme:
Oyla:

demircialptekin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptekin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
21
Yok hocam bende vardı zaten global rom yüklü aldım ben
10.0.5.0 yükledikten sonra dünden beri hala Play Store da "not certified" yazmıyor ama "certified" da yazmıyor o sondaki satır olduğu gibi gitti. Dünden beri 5-6 app güncelleme yaptı ama halen o alan yok. MUIU forumunda da bir kullanıcı aynı şeyi söyledi. Certification durumunu görebileceğimiz başka bir yöntem var mı?

Ben Google Play Store yüklemek için aşağıdaki yöntemi kullanmıştım:

Google servislerini yüklemek için alternatif bir yöntem daha var. Mi Store'dan "Google Drive" kurmaya çalışınca otomatik olarak geri kalan servisleri yüklüyor. (Sanırım sadece Google Contact Sync yüklenmiyor bu yöntemle, diğerleri yükleniyor.)

Detay:

Alternatif yöntemi kullanan oldu mu hiç?

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Play Store Beta sürüm'ü (11.4.17) kullanıyorum.
Yine fark etmedi.

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Hicks
Global Beta kullanıyorum.
Geçenlerde bir yerde apk sını bulmuştum.
Onu yükledim.
Dün de telefonu sıfırladım APK kayboldu.
Sanıyorum teknoloji haberlerini veren bir yerdi.

Oyla:
Üst Alt