Ü
Üye silindi 265308
Guest
Hocam play store verilerini temizledinizmi bundan sonraValla hocam bunu da denedim, modsuzunu da denedim, burada paylaşılanları sırası ile denedim, yok olmuyor
Hocam play store verilerini temizledinizmi bundan sonraValla hocam bunu da denedim, modsuzunu da denedim, burada paylaşılanları sırası ile denedim, yok olmuyor
Bu kadar basit bir şeyi bile uzun zaman sonra öğreniyorsanız. Biraz sessiz olup araştırma yapmanızı öneririm. Çok fazla işe yaramayan mesajlarınızı ve hareketlerinizi görüyorum fprumda ve hepsinin içi boş. İnsanları yanlış yönlendirmeni istemem2-3 aydır kullandığım romun sertifika olmadığını bugün öğrendim
Görüyorum ki Birileri yine kendi hatalarını -uygunsuz hareketlerini başkalarından çıkarıyor ama gram umrumda değilBu kadar basit bir şeyi bile uzun zaman sonra öğreniyorsanız. Biraz sessiz olup araştırma yapmanızı öneririm. Çok fazla işe yaramayan mesajlarınızı ve hareketlerinizi görüyorum fprumda ve hepsinin içi boş. İnsanları yanlış yönlendirmeni istemem
Umrunda olmadığı için gelişememişsin ve kendini bilgilendirememişsin ya işte ben de bu yüzden diyorum bir süre sessiz kalmalısın diye. İyi forumlarGörüyorum ki Birileri yine kendi hatalarını -uygunsuz hareketlerini başkalarından çıkarıyor ama gram umrumda değil
Kendi gelişmişliğimi sizden öğrenecek değilim.Ayrıca sessiz kalıp kalmamayı da kendi keyfim belirlerUmrunda olmadığı için gelişememişsin ve kendini bilgilendirememişsin ya işte ben de bu yüzden diyorum bir süre sessiz kalmalısın diye. İyi forumlar
Arkadaşlar hala sorun yaşayanlar için:
- EU Rom kullanıyorsanız cihazınız için mevcut son sürümü kurun.
-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir,Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirveya KernelSU gibi rootlardan birinin son sürümünü kurun.
- ArdındanLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirmodülünün son sürümünü kurun.
- Kurulumlardan sonra Google Play Store (tüm veriler ve önbellek), Google Play Hizmetleri (önbellek) ve Google Hizmetleri Çerçevesi (önbellek) temizleyin ardından cihazınızı yeniden başlatın.
Tüm bunları yaptıktan sonra hala hata veriyorsa Google Play Hizmetlerinin de tüm verilerini temizleyin.
Ödeme vs yapmamızı Netflix girmemizi sağlıyor HocamCaner hocanın paylaştığı github linkinden modülü indirdim. Magiskten kurdum. Reboot ettim. Sonra playstore un verileri sildim oldu. Ne işe yarayacak bu sertifika bilmiyorum ama olduGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
22111317PG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Temizledim hocam hemde 3-4 kez telefonu yeniden de başlattım ama maalesef...Hocam play store verilerini temizledinizmi bundan sonra
Hocam kernelsu playintegrityfix modülü ile birlikte atacağım modülü de kullanarak dener misiniz safeynet geçecek mi?Valla hocam bunu da denedim, modsuzunu da denedim, burada paylaşılanları sırası ile denedim, yok olmuyor