Mod Google Play Store Sertifika & Safetynet Fix Modülü

abdulvahap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulvahap
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Mi9 port rom kullanıyorum. Sertifika problemini çözdü lakin uygulamaların açılışında gecikmeler ve takılmalara sebep oldu. Kaldırmak zorunda kaldım

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
Mi9 port rom kullanıyorum. Sertifika problemini çözdü lakin uygulamaların açılışında gecikmeler ve takılmalara sebep oldu. Kaldırmak zorunda kaldım
displax'in universal safetynetfix modülünü yükleyin bir de. ama keşke kernelsu'ya temelli geçseniz

abdulvahap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulvahap
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
KernelSU kullanıyorum, modülü kaldırmak zorunda kaldım.
SafetyNetFix Delta Magisk'de işe yarıyordu bunda yaramadı.

Caner_Karaca

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Caner Karaca
Cihazım
Poco F3
Konular
5
Arkadaşlar hala sorun yaşayanlar için:

- EU Rom kullanıyorsanız cihazınız için mevcut son sürümü kurun.
- , veya KernelSU gibi rootlardan birinin son sürümünü kurun.
- Ardından modülünün son sürümünü kurun.
- Kurulumlardan sonra Google Play Store (tüm veriler ve önbellek), Google Play Hizmetleri (önbellek) ve Google Hizmetleri Çerçevesi (önbellek) temizleyin ardından cihazınızı yeniden başlatın.

Tüm bunları yaptıktan sonra hala hata veriyorsa Google Play Hizmetlerinin de tüm verilerini temizleyin.

Son düzenleme:

abdulvahap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulvahap
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Nereden anlıyorsunuz olup olmadığını? Nereden kontrol ediyorsunuz anlamında soruyorum.
Arkadaşın dediği gibi verileri temizleyip Play Store ayarlar>hakkında yolunu izliyorum.
Play İntegrity Fix modülü 13.7 sürümüne güncellendi. Kasma problemi gitti, artık sertifikalı.🙂

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
85
Google play store ları sertifikasız olan arkadaşlarımıza çok üzülüyorum ve onların da mutlu olmalarını istiyorum...
belki sevgili cantara hocamın zamanındaki konusu yardımcı olabilir, bir deneyiniz lütfen

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hocam daha öncesinde global rom yüklü olan 13 ultra cihaza eu kurdum sertifika sorunu yoktu hyperos kurdum sorun yoktu cn rom kurdum kontrol etmedim ama sanırım sorun bundan sonra başladı şu anda ne yaparsam yapayım olmuyor. Ama çözmem lazım satın aldığım ve işim için önemli olan uygulamalar var nasıl çözebilirim

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Hocam daha öncesinde global rom yüklü olan 13 ultra cihaza eu kurdum sertifika sorunu yoktu hyperos kurdum sorun yoktu cn rom kurdum kontrol etmedim ama sanırım sorun bundan sonra başladı şu anda ne yaparsam yapayım olmuyor. Ama çözmem lazım satın aldığım ve işim için önemli olan uygulamalar var nasıl çözebilirim
2-3 aydır kullandığım romun sertifika olmadığını bugün öğrendim :)

Üst Alt