Google fotoğraflar her ne kadar kullanışlı olsa da herhangi bir hesap çalınması durumunda tüm özeliniz cümle aleme dökülüyor sadece sizin için demiyorum hocam yanlış anlamayın: Bence depolama alanınız varsa yedeklemeyi kapalı kullanmak daha mantıklıUygulamayı kapattığın zaman hesaptan çıkış yapıyor bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Bir de güvenmeyenlere tavsiye vereyim. Yeni bir google hesabı açıp bütün fotoğrafları ona yükleyin. Ardından google fotoğraflarda aile paylaşımı ayarını açıp ana hesabınıza paylaşım yapın. Yan hesabınız kapansa ya da aile paylaşımını sonlandırsanız bile yedeklediğiniz fotoğraflar ana hesabınızda kalıyor ve depolama yeri kaplamıyor.
O konuda haklısınız hocam. Google fotoğrafların çok büyük bir kısmı üniversite dersleri ile falan alakalı yani özel şeyleri yedeklemiyorum. Mahremiyeti olan fotoğraflar için ente fotoğraflar kullanıyorum.Google fotoğraflar her ne kadar kullanışlı olsa da herhangi bir hesap çalınması durumunda tüm özeliniz cümle aleme dökülüyor sadece sizin için demiyorum hocam yanlış anlamayın: Bence depolama alanınız varsa yedeklemeyi kapalı kullanmak daha mantıklı