Uygulama Google Photos ReVanced

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Bu aralar revancedlerde sorun mu var

alp15eren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi 7
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Uygulamayı kapattığın zaman hesaptan çıkış yapıyor bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Bir de güvenmeyenlere tavsiye vereyim. Yeni bir google hesabı açıp bütün fotoğrafları ona yükleyin. Ardından google fotoğraflarda aile paylaşımı ayarını açıp ana hesabınıza paylaşım yapın. Yan hesabınız kapansa ya da aile paylaşımını sonlandırsanız bile yedeklediğiniz fotoğraflar ana hesabınızda kalıyor ve depolama yeri kaplamıyor.

Sefadumann

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
13
Uygulamayı kapattığın zaman hesaptan çıkış yapıyor bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Bir de güvenmeyenlere tavsiye vereyim. Yeni bir google hesabı açıp bütün fotoğrafları ona yükleyin. Ardından google fotoğraflarda aile paylaşımı ayarını açıp ana hesabınıza paylaşım yapın. Yan hesabınız kapansa ya da aile paylaşımını sonlandırsanız bile yedeklediğiniz fotoğraflar ana hesabınızda kalıyor ve depolama yeri kaplamıyor.
Google fotoğraflar her ne kadar kullanışlı olsa da herhangi bir hesap çalınması durumunda tüm özeliniz cümle aleme dökülüyor sadece sizin için demiyorum hocam yanlış anlamayın: Bence depolama alanınız varsa yedeklemeyi kapalı kullanmak daha mantıklı

alp15eren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi 7
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Google fotoğraflar her ne kadar kullanışlı olsa da herhangi bir hesap çalınması durumunda tüm özeliniz cümle aleme dökülüyor sadece sizin için demiyorum hocam yanlış anlamayın: Bence depolama alanınız varsa yedeklemeyi kapalı kullanmak daha mantıklı
O konuda haklısınız hocam. Google fotoğrafların çok büyük bir kısmı üniversite dersleri ile falan alakalı yani özel şeyleri yedeklemiyorum. Mahremiyeti olan fotoğraflar için ente fotoğraflar kullanıyorum.

Üst Alt