Mod Google Fotoğraflar Sınırsız Yedekleme Modülü

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Video için ne yapmak lazım peki

Video işi sıkıntı hocam, çok fazla yer kaplıyorlar. Şuan aklıma bir seçenek gelmiyor. Dönüştürülmeleri sorun değilse, YouTube hesabına yüklenip, gizlilik ayarı da özel yapılabilir. Pek iyi olmasada ücretsiz ve sınırsız bir seçenek.

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Cevaplar için teşekkürler.

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
30Gb fotoğraf yedeğimi cihazın Camera klasörüne kopyalayıp, yandex otomatik yüklemeyi aktif ettim bakalım ne kadar sınırsızmış. haha--

Google Fotoğrağraflardan geçmek biraz can sıkıcı olacak, Exif verilerini göstermiyor, lokasyon özelliği desteklemiyor ve fotoğraf haritasıda yok. Fakat google'ın her gün bildirim göstermesinden gına geldi alanınız doluyor size birşeyler satalım diye whew~~

veli_blod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
75
Şuanda kullanmaktayım buyrun:
Hocam selamlar şimdi ben bu modülü poco x3 nfc kursam ve ardından orjinal 40 bin küsür 2013'den beri yedeğim olan ana google fotoğraflar hesabım değil de başka bir diğer mail hesabımın google fotoğraflarına geçiş yapsam kullansam mümkü mü orada sanırım 10 15 fotoğraf vardı eskiden neredeyse geri kalanı boş ve modül yükledikten sonra ayrı olarak gcam'de mi kurmak gerekiyor benim poco için bir gcam var ve onu silmek istemiyorum

fdman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Hocam selamlar şimdi ben bu modülü poco x3 nfc kursam ve ardından orjinal 40 bin küsür 2013'den beri yedeğim olan ana google fotoğraflar hesabım değil de başka bir diğer mail hesabımın google fotoğraflarına geçiş yapsam kullansam mümkü mü orada sanırım 10 15 fotoğraf vardı eskiden neredeyse geri kalanı boş ve modül yükledikten sonra ayrı olarak gcam'de mi kurmak gerekiyor benim poco için bir gcam var ve onu silmek istemiyorum
Bende Poco X3 NFC için kullanıyorum,istediğiniz verileri istedğiniz hesabınızda giriş yaparak kullanabilirsiniz.Başka bir uygulama kurmaya gerek yok.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Mümkün. Gcam falan hiçbir alakası yok modülle :)

chaviourknight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İhsan
Cihazım
mi9t
Konular
5
Modülü yükledim ancak Google fotoğrafların boyutu artıyor, doğru mu acaba sizlerde nasıl durum, yükleme yapmadan önce 694 mb dan azdı

Ekli dosyalar

• IMG_20210827_105452_144.jpg
    IMG_20210827_105452_144.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 61

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
12
Modülü yükledim ancak Google fotoğrafların boyutu artıyor, doğru mu acaba sizlerde nasıl durum, yükleme yapmadan önce 694 mb dan azdı
Doğrudur bende de öyle olmuştu yandex diske geçtim bu sebepten dolayı

chaviourknight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İhsan
Cihazım
mi9t
Konular
5
Acaba 15gb lık alan bitince devam ediyor mu yine denediniz mi, bir de Google fotoğraf ların şartlarını araştırdım, plan satın alıp iptal edince 2 yıl saklıyormuş, aylık olarak 6ayda 1 yılda bir alıp yedekleme yapmayı da düşünüyorum. Olur mu acaba

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
12
Acaba 15gb lık alan bitince devam ediyor mu yine denediniz mi, bir de Google fotoğraf ların şartlarını araştırdım, plan satın alıp iptal edince 2 yıl saklıyormuş, aylık olarak 6ayda 1 yılda bir alıp yedekleme yapmayı da düşünüyorum. Olur mu acaba
Onu duymuştum dolunca devam ediyor diye ama ben denemedim. Dolunca mail gelmez olmuştu bende hesabı boşaltım hepsini yandex diske taşıdım.

Üst Alt