- Adım
- Selim
- Cihazım
- Note 6 Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 48
Üstelik kelimesine kadar doğru fakat alt kısımda yanılıyorsunuz hocam Ben bütün fotoğraflarımı/videolarımı indirip temizledim bulut alanını sonra sınırsız depolama modülünü kurup yedekledim ve sınırsız depolamadan düştü Ha yaptığım temizleme işlemiyle alakası yok daha önceden yedekledigim için %64 doluydu sonradan yedeklediklerim hep sınırsız alana gitti ben de drive için boş alan olsun istedim tamamen silip yedekledim şimdi drive a neredeyse 14gb boş alan var. Google Fotoda ise 8gblik veri var"Halen depolama alanından yiyor" diyen arkadaşlar atladığınız bir konu var.
Bu ve diğer işlemler hesabınıza sınırsız alan tanımıyor, sadece ilgili telefondan yapılan yüklemeleri kapsıyor. Üstelik bu durum şöyle işliyor. Hesap kotanız dolana kadar yüklediğiniz herşey hesap konızdan gider, kotanız dolduktan sonra da bu işlem sayesinde yine yedeklemeye devam ediyor. Olay bu.
Diğer türlü sizin düşündüğünüz gibi olsa zaten herkes kullanır, kimse gidip alan satın almaz.
Bunun da pixel cihazlar için geçerli olmadığını hatırlıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam tabi. AlttakiHocam o durumun bu modülle ilgisi yok, google pixel cihazları da dahil genel kullanım şartlarını uzun süre önce değiştirdi, ama henüz yürürlüğe sokmamıştı, belki şuan soktuysa bilmiyorum. Artık bazı pixel cihazları bile orijinal kalitede sınırsız yükleme yapamayacak. Ancak önceki mesajımda anlattığım durum geçerli olacak şekilde bu modüller işe yarayabilir.
Ancak ikinci bir hesapla kullanılarak ana hesabın mail sorunu belki çözülebilir.
sste "diğer cihazlardan" diye bahsediyor. Normalde diğer cihazlar sınırsız depolamayi boyut küçülterek yapıyordu orijinal foto/video yedeği kotadan düşüyordu şimdi hepsi düşecekmiş. Bu tarihten sonra yedeklenenler mi yoksa tüm yedeklenenler mi düşer bilmiyorum. Ama pixel cihazları için orijinal kalite kotadan düşmeyecek diyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Son düzenleme: