Üstat yükledim biraz video çekip yüledim sınırı geçmiyor fakat kamerada portre modunda (ön çekimde ) sorun var .Arka kamera ile çekince sorun yok odaklamayı başarıyla yerine getiriyor ne yapmalıyım?Ben 10 da kullanıyorum 11 e yükleyip olumlu sonuçlar alan oldu
Google fotoğraflar ile cameranın bağlantısı yok üstadÜstat yükledim biraz video çekip yüledim sınırı geçmiyor fakat kamerada portre modunda (ön çekimde ) sorun var .Arka kamera ile çekince sorun yok odaklamayı başarıyla yerine getiriyor ne yapmalıyım?
Senin için araştırılım kardeşim bulursam yazarım buradanüstat usgp modülü indirdim galaxy store ve samsunga bağlı uygulamalar çalışmıyor şu pixor sınırsız gösteriyor ama depolamadan yiyor işte.Keşke şu pixorun yeni günceli vs olsa
akyakali
keremyvz58
Kota dolunca da mail gibi çoğu şey iptal oluyor. Üstelik eskiden kotadan yemeden yüklüyordu."Halen depolama alanından yiyor" diyen arkadaşlar atladığınız bir konu var.
Bu ve diğer işlemler hesabınıza sınırsız alan tanımıyor, sadece ilgili telefondan yapılan yüklemeleri kapsıyor. Üstelik bu durum şöyle işliyor. Hesap kotanız dolana kadar yüklediğiniz herşey hesap konızdan gider, kotanız dolduktan sonra da bu işlem sayesinde yine yedeklemeye devam ediyor. Olay bu.
Diğer türlü sizin düşündüğünüz gibi olsa zaten herkes kullanır, kimse gidip alan satın almaz.
Kota dolunca da mail gibi çoğu şey iptal oluyor. Üstelik eskiden kotadan yemeden yüklüyordu.
Ben bayadır vazgeçtim zaten google fotoğraflardan. Yandex diske geçiş yaptım. Ama belki diğer arkadaşların işine yarayabilir tabiHocam o durumun bu modülle ilgisi yok, google pixel cihazları da dahil genel kullanım şartlarını uzun süre önce değiştirdi, ama henüz yürürlüğe sokmamıştı, belki şuan soktuysa bilmiyorum. Artık bazı pixel cihazları bile orijinal kalitede sınırsız yükleme yapamayacak. Ancak önceki mesajımda anlattığım durum geçerli olacak şekilde bu modüller işe yarayabilir.
Ancak ikinci bir hesapla kullanılarak ana hesabın mail sorunu belki çözülebilir.