- Adım
- Berkay
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 55
Normal Google dialeri ve mesajları silmeye gerek var mı yoksa direkt kursak olur mu twrp ile
kendisi siliyor.Normal Google dialeri ve mesajları silmeye gerek var mı yoksa direkt kursak olur mu twrp ile
İmei silinme gibi bir şeye sebep olur mu acaba yükledikten sonra *#06# yapınca imei ye ulaşılamıyor dedikendisi siliyor.
imei ile ilgili bir bilgim bulunmuyor. hiç karşılaşmadım.İmei silinme gibi bir şeye sebep olur mu acaba yükledikten sonra *#06# yapınca imei ye ulaşılamıyor dedi
Ayarlardan telefon hakkında bölümünde IMEI'ler yazıyor mu kontrol edin. Bu dosyanın IMEI silmesi neredeyse imkansızİmei silinme gibi bir şeye sebep olur mu acaba yükledikten sonra *#06# yapınca imei ye ulaşılamıyor dedi
Telefonum yurtdışı imei atılmıştı dün bugün de twrp ile mesajlaşma ve kişiler uygulamasını flashladım sonra baktım imei yoktu ama ondan önce mi sonra mı oldu bilmiyorumAyarlardan telefon hakkında bölümünde IMEI'ler yazıyor mu kontrol edin. Bu dosyanın IMEI silmesi neredeyse imkansız
Dediğim yeri kontrol edinTelefonum yurtdışı imei atılmıştı dün bugün de twrp ile mesajlaşma ve kişiler uygulamasını flashladım sonra baktım imei yoktu ama ondan önce mi sonra mı oldu bilmiyorum
kontrol ettim imei duruyor orda sanırım uygulamadan kaynaklı bir sıkıntı teşekkür ederimDediğim yeri kontrol edin
Orada duruyor ise sıkıntı yoktur.kontrol ettim imei duruyor orda sanırım uygulamadan kaynaklı bir sıkıntı teşekkür ederim