- Adım
- Ozi
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 3
vbmeta yükledim düzeldi ama ben dialer kurulumunu yapmak istiyorum. bootloader açık.Root attınız mı
vbmeta yükledim düzeldi ama ben dialer kurulumunu yapmak istiyorum. bootloader açık.Root attınız mı
İlk mesajı okuyunuzvbmeta yükledim düzeldi ama ben dialer kurulumunu yapmak istiyorum. bootloader açık.
Root yapmadım. Dialer kurmak için rootlu mu olması lazımvbmeta yükledim düzeldi ama ben dialer kurulumunu yapmak istiyorum. bootloader açık.
Sanırım ilk mesajı okumadınız. İlk mesajda root ile ilgili bir şeyden bahsetmiyor. Sadece twrp üzerinden yükleyin diye yazılmışRoot yapmadım. Dialer kurmak için rootlu mu olması lazım
Okudum twrp kurarken logoda kaldı işte. Sıkıntı ne onu anlamaya çalışıyorum.Sanırım ilk mesajı okumadınız. İlk mesajda root ile ilgili bir şeyden bahsetmiyor. Sadece twrp üzerinden yükleyin diye yazılmış
Twrp düzgün kurulmamistir muhtemelenOkudum twrp kurarken logoda kaldı işte. Sıkıntı ne onu anlamaya çalışıyorum.
Ayarlardan aktive ettiniz mi?endonezya romdayım ama çağrı kaydetme çalışmıyor bir kaç program denedim.
Ayarlardan aktive ettiniz mi?
Bulunduğunuz sürümün aynısını indirin, üç nokta üzerinden kurun veya twrp varsa oradan flashlayın. Veriler gitmez.