- Adım
- Halil
- Cihazım
- Poco X5 Pro 5G
- Meslek
- Bilişim ırgatı
- Konular
- 211
Note 9 serisi içinde varmı?
hocam aşamaları anlatabilme şansınız var mı . veya siz yorulmayın ben yaptıklarımı söyleyeyim.Soruları cevaplamak için MIUI 12 kurdum. Ardından konuda olan MIUI 12 dialer flashladım. Birinci seferinden başarı ile kuruldu.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Var hocam. İstisna kelime ekleme var. Engelleme konusunda baya geniş seçenekleri varsystemi formatlayın çözüm olmazsa miui12 i tekrar flashlayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kuranlar miui sms te kelime odaklı engelleme varmı söyleyebilir mi?
Hocam zip dosyası içinde silinecek ve eklenecek dosyalar var. Cihazınıza göre modifiye etmeniz gerekiyor. Ayrıca updater-script dosyası da değiştirilmesi gerekebilirbu twrp zipi mi 9 t pro için de yapılabilir mi
deodex android 10 sürümü ve twrp üzerinden geçtim MIUI 12 ye.hocam aşamaları anlatabilme şansınız var mı . veya siz yorulmayın ben yaptıklarımı söyleyeyim.
1 wipe format yes
2 reboot recovery
3 flash miui 12
4 reboot system
5 kurulum aşamaları (gmail ve mi cloud girişi)
6 tekrar twrp
7 mount system
8 flash miui dialer 12
9 wipe dalvic cache ve cache
10 reboot system
bunların dışında miui 12 kurulumu sonrası twrp den çıkmadan miui dialer 12 flashladım yine aynı
keşke olaydı. ne yaptıysam olmadı.deodex android 10 sürümü ve twrp üzerinden geçtim MIUI 12 ye.
Aşamalar
1. Gidiyoruz twrp-ya
2. Wipe ediyoruz (micro sd ve otg haric)
3. Data format (yes)
4. Reboot twrp to twrp
5. Miui 12 flash
Burada bir püf nokta
Miui 12 kurduktan sonra yine sisteme reboot vermedim.
6. Twrp ana ekran
7.dosya yöneticisi ile twrp kurduktan sonra hangi işlemi yapırdıksa o işlemleri yapıyoruz ki, tekrar twrp kurmak lazım olmasın.
8. ardından format data (yes)
9. Reboot sistem
10. Ardından ilkin ayarlar
11. Sistem tam açıldıktan sonra tekrar gidiyoruz twrpya
12. Her ihtimalen sistem bacup ediyoruz
13. Mount sistem
14. İnstall basıp dialer yüklüyoruz
15 wipe dalvic cache ve cache
16 reboot system