Hocam senide yordum ama sarzda isinma neden olur global cihazBir yil olacak neden gitmesin globalden farkli degil orjinal cihaz sonucta.
Hocam buradaki telefoncu arka etiket cincr yaziyor model nosunun sonunda E var spot mal dedi onlar dogrumu aklima yatmadi orjinallik testinde adi cikiyor sade global sürüm deil diyorHepsi ÇİN malı hepsı zaten global rom google uygulamaları var okadar bıkac serıde de bant falannolayı oluyor hepsınde degıl
Hocalarim board id 1.29.0 herhangi bir çökmede yetkili hesapsiz aciliyor diye duydum dogrumudur yazilimla oluyor mus heralde
Hocam gerçekten saolun forumda yeniyim konuları filan bulmakta zorluk çekiyorum hocan son olarak sizin birck olan cihazin board id si neydi acabaRehber - Redmi Note 8 UNBRİCK (Yetkili Hesap Olmadan)
Xiaomi Cihazı Kullanıp Rom Root işleriyle Uğraşan Kullanıcıların Başına Gelebilecek En Korkunç Olaylardan Biri Brick Olması. Yeni ve Güncel Cihazlarda Yetkili (Auth) Hesap Olmadan Bu Durumu Çözebilmek Çok Çok Zor. Ama Bir Şekilde Yetkili Hesabı Aşmanın Bir Yolu Bulunuyor Buda Onlardan Biri...forum.miuiturkiye.net