Rom Global Stabil (Kararlı) Miui v9.0.1.0 NCAMIEI (Mi 6)

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
8.5 .5 i yaptıktan sonra note 2 de nedense ses seviyesini düşürdüler nasıl düzelecek adaba

Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yzılımsl bir hata yeni güncelleme yi bekliyoruz umudumuz düzelmesi

firatsof

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fırat
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
12
Bizde kararlı kullanıyoruz, ama hala gelen giden birşey yok

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten orjinal güncelleme olduğuna emin değilim çoğu uygulama 8.5 tabanlı. Dediğim gibi Nıghtly olduğundandır

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Nightly sürümler imei üzeri dalga dalga dağıtılır. Her cihaza aynı anda gelmez. Sıra sıra gider. Bazı cihazlarada dağıtım son gün olur. Arkadaşın dediği gibi 8.5.2.0 sürümü olan var olmayan var. Kulaklıkta sesin artış yükselişini yaşayan var yaşamayan var. Mi6 64lük sürüm varken ses artıp azalması yaşıyordum. Mi6 128lik aldım ama öyle bir sorun yok. Ben sebebini açıkçası anlamadım. Xiaomi ne ayak ne iş yapıyor. Sürüm farklılıklarının sebebide şundandır. Aldığınız cihazın bölgesi farklıdır. Ama seri numarasının bağlı olduğu ülke farklıdır. Bölge politikası olduğu için adamlarda herşey sıkıntı oluyor. Ama 8.5 de olupta almayanlar beklesin. Bende almadım 2-3 gün daha beklerim yani. Sırf bikaçgün erken için yapmayın yani. Gecelik sürümde stabil çıkınca güncelleme almıyor. Aldığın gecelik 9.0.1.0 gelen stabilde 9.0.1.0 olunca çakışıyor benim bildiğim. Soru varsa alırım.

maliozi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
2
Nightly sürümler imei üzeri dalga dalga dağıtılır. Her cihaza aynı anda gelmez. Sıra sıra gider. Bazı cihazlarada dağıtım son gün olur. Arkadaşın dediği gibi 8.5.2.0 sürümü olan var olmayan var. Kulaklıkta sesin artış yükselişini yaşayan var yaşamayan var. Mi6 64lük sürüm varken ses artıp azalması yaşıyordum. Mi6 128lik aldım ama öyle bir sorun yok. Ben sebebini açıkçası anlamadım. Xiaomi ne ayak ne iş yapıyor. Sürüm farklılıklarının sebebide şundandır. Aldığınız cihazın bölgesi farklıdır. Ama seri numarasının bağlı olduğu ülke farklıdır. Bölge politikası olduğu için adamlarda herşey sıkıntı oluyor. Ama 8.5 de olupta almayanlar beklesin. Bende almadım 2-3 gün daha beklerim yani. Sırf bikaçgün erken için yapmayın yani. Gecelik sürümde stabil çıkınca güncelleme almıyor. Aldığın gecelik 9.0.1.0 gelen stabilde 9.0.1.0 olunca çakışıyor benim bildiğim. Soru varsa alırım.

Yalnız şöyle bir durum var. Sadece güncelleme geldiğinde gecelik sürüm yazıyordu, güncelleme sonrası kararlı sürüm olarak görünüyor.

MalamadreX

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 6
Konular
14
Arkadaşlar güncelleme indir dediğinde bunu iniyor .doğru dosya mı acaba beta kullanıcısıyım .
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
Global beta rom kullanıyorsunuz, global kararlı gelmez.

Asquin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Askin
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Beyler tekrar yazıyorum. indirdiğiniz sürümde hatalar da mevcut yenilikler de. Kararlı sürüm tarihi değişmezse 2.Kasım

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Arkadaşlar güncelleme indir dediğinde bunu iniyor .doğru dosya mı acaba beta kullanıcısıyım .
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Beta hocam, dosya ismindeki 7.10.19 Beta yayınlanma tarihidir. Stabil romlarda bu tarih bulunmuyor. China Beta'da 7.10.26 güncellemesi mevcut, bu hafta Global Beta güncellemesi atlandı, sebebi de Global Stabil Miui 9 yayınlanacağı içinmiş.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Beyler tekrar yazıyorum. indirdiğiniz sürümde hatalar da mevcut yenilikler de. Kararlı sürüm tarihi değişmezse 2.Kasım

Hocam acaba bu rom mu dağıtılacak, yoksa yeni rom mu? Ben onu merak ediyorum aslında.

adzate

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüştü
Cihazım
Mi 6-Poco x6
Meslek
Tasarım-Otomasyon
Konular
15
Bende mi 6'ya 9.0.1.0 Kararlı sürümünü indirip yükledim lakin telefonda donmalar olmaya başladı. kilit ekranına dönünce tekrar düzeliyor
belki 5-10saniye sürüyo ama çok can sıkıyo.
yazılımdan olsa gerek diye düşünüyorum çünkü güncellemeden önce böyle bi sorun yoktu.çözüm yolunu bilen arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim

Üst Alt