- Adım
- Dogan
- Cihazım
- Xiaomi mi5
- Konular
- 12
Arkadaşlar bu zip dosyasını normal güncelleme yerin paket olarak guncelleyemeyiz mi illa twrp mi olacak ?
valla maunel kısmından hiçbir şey anlamıyorum açıkçasıHocam 32 sn. Pozlamada, gece karanlığında, 100 iso'da cihazı sabitleyip çekim yapın. Gün ışığında, direk cihazın üzerine ışık gelirken, kesinlikle kuıllanmayın 32 sn. pozlamayı, sensöre zarar verebilirsiniz. Beyaz foto olmasının sebebi, sensörün sürekli ışığa maruz kalması, 32 sn. pozlama kullanırken dikkatli olun.
hayır ben stock ile güncelledimArkadaşlar bu zip dosyasını normal güncelleme yerin paket olarak guncelleyemeyiz mi illa twrp mi olacak ?
güncellersin ben öyle yaptım sıkıntı cıkmadıArkadaşlar bu zip dosyasını normal güncelleme yerin paket olarak guncelleyemeyiz mi illa twrp mi olacak ?
Twrp varsa da oluyo ama öncesinde root zipini telefon hafızasına at cihazın rootluysa twrp yükledikten sonra sıkıntı çıkarabilir yoksa. Orijinal recovery güncelleyebiliyogüncellersin ben öyle yaptım sıkıntı cıkmadı
Orijinal recovery ile de gincelleniyor yani bu zip dosyası sizin cihaz delta garantili mi ?güncellersin ben öyle yaptım sıkıntı cıkmadı
evet hepsiburada dan alınan delta garantili mi6 64gbOrijinal recovery ile de gincelleniyor yani bu zip dosyası sizin cihaz delta garantili mi ?
8.5 .5 i yaptıktan sonra note 2 de nedense ses seviyesini düşürdüler nasıl düzelecek adabaKulaklıkla müzik dinlerken hala sesin yükselip alçalması devam ediyor mu ?