- Adım
- Burak KOCA
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Konular
- 4
Stabillik konusunda takmayın. Orjinal bir yazılım varken yan sanayi romlar kişilerin tercihi dışında hem o dediğin tüm romlar asla bir orjinalin o uygulamaların optimizasyonunu vermiypr. Hep çökmeler durdurulmalar yaşanıyor. Yemeyin milleti.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yemeyin milleti nedir? 2 Ay Xiaomi Eu'nun aynı Betasını kullandım, bir kere bile durduruldu yada çöktü hatası ile karşılaşmadım. Adı üzerinde Beta sürüm, karşılaşılabilir de; fakat karşılaşsam neden karşılaşmadım diye belirtiyim? Global Romu 1 kere kurdum, akabinde Beta romlara geri döndüm. Katlanılacak gibi değil, yeni özelliklerin de olmaması cabası; Stabil romlarda. Miui Pro 7.11.2'yi deneyip; Swarm ve Gmail uygulamalarında hata aldığım için Miui Pro 7.10.12'ye geri döndüğümü de birçok yerde belirttim.
Hangi romları denediniz de bu denli kesin konuşabiliyorsunuz?
Sizde Beta kullanıp, Diğer romlara B.K atıyorsunuz ya ne diyim...
İsteyen istediğini kullanır; fakat biz burada kullanıp deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Madem bu kadar Orjinalcisiniz, neden Beta kullanıyorsunuz Stabil dururken? Stabil adı üzerinde, Beta romlar sizin gibi kişilere hitap etmiyor...
[doublepost=1510180524,1510180443][/doublepost]
mıuı pro nerden bulabiliriz
Hocam Cihazınızın bulunduğu Bölümde, TR dil ekleyip paylaşıldı ise, kullanabilirsiniz. Bu haftaki Miui Pro güncellemesinde direk TR dil entegre edilecek; Miui Pro sitesinden Türkçe destekli olarak indirebileceksiniz.