Maalesef denedim ama hindistan yapınca da güncelleme gelmiyor hem şuan kullandığım da hemde arkadaşın mi6 sında denedik bekleyeceğiz yapacak birşey yokBölgeyi Hindistan yapıp güncellemeyi yaptıktan sonra tekrar Türkiye ye alsak nasıl olur ?
ya böyle kurdum falan diyorsunuz heyecanlanıyoruz.. yine beta değil mi kurduğunuzBeyler microsoft launcher indirdim kurdum miui9'dan beklediğimiz herşey ve daha fazlası mevcut
biz miui 9la yatıp miui 9la kalktığımız için aklımız hep ordaYok hocam google playden microsoft launcher kurdum![]()
Şöyle bişey kendileri
Ana ekran
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Genişleyebilen dock bar
Uygulama çekmecesi(ben sevmiyorum uygulama çekmecesini herşey ana ekranda olsun istiyorum ama malesef öyle bir özelliği yok)
Ekranı sola çekince açılan kısım çok kullanışlı bence.
(MIUI ile gelecek dedikleri ama gelip gelmeyeceği belli olmayan quick card benzeri işlev)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Iphone'daki spotlight arama gibi herşeyi arayabiliyorsunuz.
Efsane bu çok iyiŞöyle bişey kendileri
Ana ekran
Genişleyebilen dock bar
Uygulama çekmecesi(ben sevmiyorum uygulama çekmecesini herşey ana ekranda olsun istiyorum ama malesef öyle bir özelliği yok)
Ekranı sola çekince açılan kısım çok kullanışlı bence.
(MIUI ile gelecek dedikleri ama gelip gelmeyeceği belli olmayan quick card benzeri işlev)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Iphone'daki spotlight arama gibi herşeyi arayabiliyorsunuz.
Bunun neresi iyi, iyi olan tarafını söyleyince bizde bilelim muu nin kendi arayüzü buna bin basarEfsane bu çok iyi
Sent from my MI 6 using Tapatalk