Çözüldü Global romdan Eu roma geçme

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
hocam keşke videosunu çekebilsem anında fastboot geliyor merak ettiğim şey şu ben 4wipe yi yaptığımda format data dediğimde neden trwp gitti kurduğum halde neden geri gelmedi hocam burada bu sorunu bir çözersek okuyan kişiler bilmese bile sayenizde öğrenmiş olacak çoğu şeyi
Hocam global romdaydiniz. Biraz daha forumu gezseniz anlardınız aslında. Global romda iken magisk ile root yapmaz iseniz romu yeniden başlattığınızda twrp uçar. Ki siz hem format data yapmışsınız hemde 4 wipe. Cihaz hafızasındaki herşeyi silip yeniden başlamışsınız. Şuanda cihazınızın içi bomboş. Sistemi sildiğiniz için usb hata ayıklama özelliği kapandığı için şuanda twrp açılmıyor fastboota atıyor olabilir. En iyisi mi siz MiFlash tool ile Fastboot rom kurun. Cihazınıza uygun romu indirmeyi ve kurarken clean all and 'lock' secmemeye özen gösterin. Clean all seçili olsun. Daha sonra cihazı açıp kurun. Usb hata ayıklamayı falan açıp Fastboot ile tekrar twrp yüklemeyi deneyin. Bu sefer format data ve 4 wipe yaptıktan sonra yeniden başlatmak yerine tuşlar ile geri çıkın ve mount-mtk yapıp bilgisayardan cihazınıza eu custom romunu kopyalayıp eu rom kurulumunu yapın ve cihazı öyle yeniden başlatın. Uzun ve stresli bir gece sizi bekliyor ama korkmayın. Dediklerimi yaparsanız sıkıntısız bitirirsiniz. İyi geceler diliyorum yarın çok işim var. Sabah konuya tekrar bakarım

BlackSpy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi6
Konular
7
hocam sizden Allah razı olsun şimdiden iyiki efs yedeği almışım imeilerin uçmasını hiç istemem durduk yere .Allah rahatlık versin inşallah yapabilirim.

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
Doğru twrp yi mi kuruyorsunuz.

bluestorm02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
9
şimdi geldim işten hemen uygulamaya başlıyorum fakat mitools bir hata veriyor çözemedim daha .. evet doğru trwp
Şunu dener misiniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu yaparsanız eu rom kurmadan öncw dw bunu yapın. Yapamazsanız ellemeyin ama

BlackSpy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi6
Konular
7
Şunu dener misiniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu yaparsanız eu rom kurmadan öncw dw bunu yapın. Yapamazsanız ellemeyin ama
hocam tek çare olarak nedense global flash image atılması olarak yorumlamış herkes şimdi dosya iniyor inşallah yapabilirim zaten yapayım bu duruma düşen arkadaşlara elimden geleni yapacam

BlackSpy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi6
Konular
7
yapamadım moralim çok bozuldu global stock rom imagesini indirdim flash yapacağim bat dosyası videolarda anlatıldığı gibi gerçekleşmiyor pc telefonu görüyor fastboot ta cihaz 1 günü geçti düşman başına gelmesin böyle bişey

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
yapamadım moralim çok bozuldu global stock rom imagesini indirdim flash yapacağim bat dosyası videolarda anlatıldığı gibi gerçekleşmiyor pc telefonu görüyor fastboot ta cihaz 1 günü geçti düşman başına gelmesin böyle bişey
Tgz uzantılı dosyayı mi indirdiniz MiFlash için

BlackSpy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi6
Konular
7
Tgz uzantılı dosyayı mi indirdiniz MiFlash için
evet hocam fakat şöyle bir şey var miflashı actığımda hatalar almaktayım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt