Çözüldü Global romdan Eu roma geçme

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Sekko hocama ek olarak,
Mevcutta olan MiFlashtoolun sağ üst köşede bulunan Driver kısımından Driverlarınızı kurarak da deneyebilirsiniz.
İşlemleri Windows 7 /64 Bit işletim sistemine sahip bir bilgisayar da yapınız.

BlackSpy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi6
Konular
7
Sekko hocama ek olarak,
Mevcutta olan MiFlashtoolun sağ üst köşede bulunan Driver kısımından Driverlarınızı kurarak da deneyebilirsiniz.
İşlemleri Windows 7 /64 Bit işletim sistemine sahip bir bilgisayar da yapınız.
1 saat sonra burada olurum pc ye format atmam gerekecek

BlackSpy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi6
Konular
7
format attım gece cd çizikmiş yarıda kaldı gittim arkadaştan laptop aldım w7 64 bit indirdim iso yu flashdiske yazıp format attım

20160401 sürümünü deneyin hocam
win 64 bit kurdum bu program açıldı ve işe yaradı en tuhaf yani imei adresim gitmemiş her nedense şimdi magisk nasıl kurarım adlı konuyu bulup birazda orada kendimi geliştirmem gerekiyor galiba :)))

hepinizden Allah razı olsun bu duayı böyle söylemgeçti olarak değil kalben ediyorum

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
format attım gece cd çizikmiş yarıda kaldı gittim arkadaştan laptop aldım w7 64 bit indirdim iso yu flashdiske yazıp format attım

win 64 bit kurdum bu program açıldı ve işe yaradı en tuhaf yani imei adresim gitmemiş her nedense şimdi magisk nasıl kurarım adlı konuyu bulup birazda orada kendimi geliştirmem gerekiyor galiba :)))

hepinizden Allah razı olsun bu duayı böyle söylemgeçti olarak değil kalben ediyorum

Magiskin rom kurmaktan bir farkı yok, ekte ki dosyayı indirip,twrp menüsü install kısmından rom kurar gibi kurun.

Mi-Flash ve Twrp den yapılan işlemlerde imei silinmez.

Her fırsatta bu bölümü muhakkak okumalısın..

Ekli dosyalar

• Magisk-v19.3.zip
    5,1 MB · Görüntüleme: 2

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129

Sağolun hocam, pcnizin 32 bit olduğunu bilseydim baştan yönlendirme yapardım çabuk çözülürdü. Bu vesile ile de rom işlerinde 64 bit pc kullanmanız gerektiğini öğrenmiş oldunuz bu güzel birşey :) eğer twrp yükleyip eu romu kurabildiyseniz root kolay İnstall kısmından magisk dosyasını bulup çubuğu kaydırıp cihazı yeniden başlatın telefon rootlanmış olur

BlackSpy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi6
Konular
7
Sağolun hocam, pcnizin 32 bit olduğunu bilseydim baştan yönlendirme yapardım çabuk çözülürdü. Bu vesile ile de rom işlerinde 64 bit pc kullanmanız gerektiğini öğrenmiş oldunuz bu güzel birşey :) eğer twrp yükleyip eu romu kurabildiyseniz root kolay İnstall kısmından magisk dosyasını bulup çubuğu kaydırıp cihazı yeniden başlatın telefon rootlanmış olur
hocam şimdi eu rom u kurmam için dediklerinizi yapacağim inşallah başarılı olur :)

BlackSpy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi6
Konular
7
Bu sefer format data ve 4 wipe yaptıktan sonra yeniden başlatmak yerine tuşlar ile geri çıkın ve mount-mtk yapıp bilgisayardan cihazınıza eu custom romunu kopyalayıp eu rom kurulumunu yapın ve cihazı öyle yeniden başlatın

hocam 4 wipe yaptım sonrasında format data yaptım geri geldim mount yazısına girdim mtp yi enable yaptım dosyayı at dediğimde böyle kaldı şuan cihazda trwp açık teli kapatırsam büyük ihtimal flashlamak durumunda kalacağım yine
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir yerde bişeyi yanlış yapiyorum ama neyi :) olmuyor ama huzurluyum çözüm yolu bulduk ya şu fastboot yazısına

Son düzenleme:
Üst Alt