Çözüldü Global romdan Eu roma geçme

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
hocam 4 wipe yaptım sonrasında format data yaptım geri geldim mount yazısına girdim mtp yi enable yaptım dosyayı at dediğimde böyle kaldı şuan cihazda trwp açık teli kapatırsam büyük ihtimal flashlamak durumunda kalacağım yine
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir yerde bişeyi yanlış yapiyorum ama neyi :) olmuyor ama huzurluyum çözüm yolu bulduk ya şu fastboot yazısına
Hocam format data yaptıktan sonra geri gelip reboot - recovery yapin

Burak00

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Not 8 Pro
Konular
17
arkadaşlar bende geçim eu roma fakat pek özellik göremedim ?

BlackSpy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi6
Konular
7
hocam format data yapmadım 4wipe yaptım direkt kuruluma geçip eu yu kurdum yalnız cihazın ismi k20 pro oldu mi9tpro idi bu

Punch

Don't criticize something you don't understand
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
9
Sağolun hocam, pcnizin 32 bit olduğunu bilseydim baştan yönlendirme yapardım çabuk çözülürdü. Bu vesile ile de rom işlerinde 64 bit pc kullanmanız gerektiğini öğrenmiş oldunuz bu güzel birşey :) eğer twrp yükleyip eu romu kurabildiyseniz root kolay İnstall kısmından magisk dosyasını bulup çubuğu kaydırıp cihazı yeniden başlatın telefon rootlanmış olur
Hocam merhabalar globalden eu roma geçiş yaptım bu şekilde bir güncelleme geldi daha sonra indir dedikten sonra ne yapmalıyım kendi kendine kurar mı yoksa benim twrp den işlem mi yapmam gerekicek ?

Ayrıca ben eu roma geçtim twrp yi kaldırıp globaldeki gibi kullanamazmıyız güncelleme için indir kısmına tıkladım bekledim indi sağ üst üç noktadan güncelleme paketini seç dedim eski rom gözüküyor ama bu yok dosyalara girdim baktım dosyanın uzantısı zip.md5

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-20-22-21-19-485_pl.zdunex25.updater.jpg
    Screenshot_2019-12-20-22-21-19-485_pl.zdunex25.updater.jpg
    201,3 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
hocam format data yapmadım 4wipe yaptım direkt kuruluma geçip eu yu kurdum yalnız cihazın ismi k20 pro oldu mi9tpro idi bu
Siz zaten daha önceden format data yaptığınız için sorun olmamış kuruldu sanırım. Cihazın Çindeki adı K20 pro, EU rom Çin tabanlı rom olduğundan öyle gözükmesi normal sorun olmayacaktır

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Hocam merhabalar globalden eu roma geçiş yaptım bu şekilde bir güncelleme geldi daha sonra indir dedikten sonra ne yapmalıyım kendi kendine kurar mı yoksa benim twrp den işlem mi yapmam gerekicek ?

Ayrıca ben eu roma geçtim twrp yi kaldırıp globaldeki gibi kullanamazmıyız güncelleme için indir kısmına tıkladım bekledim indi sağ üst üç noktadan güncelleme paketini seç dedim eski rom gözüküyor ama bu yok dosyalara girdim baktım dosyanın uzantısı zip.md5
Kur dediğinizde twrp atar kendi yükler hocam

Punch

Don't criticize something you don't understand
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
9
Kur dediğinizde twrp atar kendi yükler hocam

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Dosya eksik inmiş olabilir. Manuel olarak indirmeyi her zaman tercih ederim. Bunu yaparken de tarayıcı değil idm kullanırım. Tarayıcı ile indirildiğinde eksik zip sorunları çıkabiliyor

Üst Alt