Haber Global olmayan cihazlar sorun büyük!

evorelismus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
evren
Cihazım
mi 8
Konular
3
Hahaha,ya film gibi,hergün ayrı olay diyorum inanmıyorsunuz,nolcak şimdi ben bi bk anlamadım,valla çok heycanlı bu mi kullanmak,yemin ederim hayatıma renk geldi,12yıl iphone üstümüze ölü toprağı serpmiş

ChamYapragi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Başlangıç
Cihazım
Mi 6
Konular
3
4 ay önce migrosdan aldığım mi6 cihaza dün akşam MIUI 10.0.1.0 Global kararlı sürüm güncellemesi geldi ve başarılı bir şekilde yüklendi. panik yapmaya gerek yok yani.

sitede IMEI kontrolu yapınca aldığım uyarıda bu şekilde

Thank you for choosing Xiaomi!
However, the device you purchased is not an official global version and user experience may be affected. Next time, please purchase the official global version of the device through officially authorized channels.
Yuklemede su an icin sorun yok. Cihaziniz global versiyon degil . Global olarak kullanirsaniz kullanici deneyiminizde olumsuzluklar olabilir diyor. Bir kac yerde de telefonum ekranina bu tarzda bir mesaj geldigi belirtilmis. Adamlar kisacasi cin icin olanlar cinde global urettiklerimiz dunyada kullanilsin derdinde su anda. Ayni cin surumlu romlarda bazi ekstra ozellikler olup globalda bu ozelliklere yer verilmemesi durumu. Bi neyi cihazin cin cihazi sen farkli rom kullaniyosun bazi ozelliklerden mahrumsun diyor. Global pazardaysaniz global urun aliniz diyor isin acikcasi...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ChamYapragi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Başlangıç
Cihazım
Mi 6
Konular
3
However, the device you purchased is not an official global version and user experience may be affected. Next time, please purchase the official global version of the device through officially authorized channels.
Back. Sorguladim sitesinden bu yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende anlamadım
Yuklemede su an icin sorun yok. Cihaziniz global versiyon degil . Global olarak kullanirsaniz kullanici deneyiminizde olumsuzluklar olabilir diyor. Bir kac yerde de telefonum ekranina bu tarzda bir mesaj geldigi belirtilmis. Adamlar kisacasi cin icin olanlar cinde global urettiklerimiz dunyada kullanilsin derdinde su anda. Ayni cin surumlu romlarda bazi ekstra ozellikler olup globalda bu ozelliklere yer verilmemesi durumu. Bi neyi cihazin cin cihazi sen farkli rom kullaniyosun bazi ozelliklerden mahrumsun diyor. Global pazardaysaniz global urun aliniz diyor isin acikcasi...

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Telefonu Migrostan almıştım ama hiç bir problem yok şükür ))

Cihaz mi 8 değil hocam yazdığınız konu mi8 konusu dikkat edelim.

China stable deneyimleme vakti geldi desene... bizede bahane çıkmış oldu kullananlar öve öve bitiremiyordu

evorelismus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
evren
Cihazım
mi 8
Konular
3
However, the device you purchased is not an official global version and user experience may be affected. Next time, please purchase the official global version of the device through officially authorized channel

Şimdi bu uyarıyı alanlar ne yapacak,net birşey söyleyen var mı

Çin romu yüklersek olay çözülecek mi

Pirdeniz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İlker
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Şuanda bu sürüm var ne olcak ne yapmamız lazım ? Bana mesaj gelmedi ben sorguladim sadece migrostan aldığım gibi duruyor hicbisiy yapmadım sürekli güncelleme aldı kendisi.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-09-20-17-02-54-095_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-09-20-17-02-54-095_com.android.settings.png
    146,6 KB · Görüntüleme: 197

HasanVersion

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
iPhone 13
Meslek
Üni Öğrenci
Konular
4
Hepsiburada'nın sattığı Mi 8 64 lük cihaz. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Arkadaşlar olay bootloader kilidinde bitiyor. Şu anlık eldeki veriler doğrultusunda bootloader kilidiniz açık olduğu sürece istediğiniz romu kurabilirsiniz. China cihaza globa rom atıp kullanabilirsiniz. Eğer bootloader kilitlerseniz cihaz açılmaz. Bootloader kilitliyken de global rom kullanamazsınız. Bootloader kilitli global rom kurmak isterseniz global cihaz almalısınız. Büyütülecek bir şey yok bootloader açık cihazları ilgilendiren bir durum şu anlık yok görünüyor.

evorelismus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
evren
Cihazım
mi 8
Konular
3
Uyarı bende almadım,yanlış yazdım,sorgulayınca bunu yazıyor

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Şuanda bu sürüm var ne olcak ne yapmamız lazım ? Bana mesaj gelmedi ben sorguladim sadece migrostan aldığım gibi duruyor hicbisiy yapmadım sürekli güncelleme aldı kendisi.

64 lük versiyonu almışssınız global cihazınız sorun yok.

Üst Alt