Haber Global olmayan cihazlar sorun büyük!

evorelismus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
evren
Cihazım
mi 8
Konular
3
Teşekkürler sayın Zenex

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Hepsiburada'nın sattığı Mi 8 64 lük cihaz. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

64 lük cihazlar genelde global 128 ler china olarak görünmekte

gokdenizcfe

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yattara
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
30
Arkadaşlar olay bootloader kilidinde bitiyor. Şu anlık eldeki veriler doğrultusunda bootloader kilidiniz açık olduğu sürece istediğiniz romu kurabilirsiniz. China cihaza globa rom atıp kullanabilirsiniz. Eğer bootloader kilitlerseniz cihaz açılmaz. Bootloader kilitliyken de global rom kullanamazsınız. Bootloader kilitli global rom kurmak isterseniz global cihaz almalısınız. Büyütülecek bir şey yok bootloader açık cihazları ilgilendiren bir durum şu anlık yok görünüyor.

Bootloader kitliyken global rom kullandırmazsın tamam ama cihazları tamamen kullanılmaz hale getirmelerinin bir mantığı yok

Pirdeniz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İlker
Cihazım
Mi 8
Konular
2

ChamYapragi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Başlangıç
Cihazım
Mi 6
Konular
3
Şuanda bu sürüm var ne olcak ne yapmamız lazım ? Bana mesaj gelmedi ben sorguladim sadece migrostan aldığım gibi duruyor hicbisiy yapmadım sürekli güncelleme aldı kendisi.
Birsey yapmaniza gerek yok cihazinizin tadini cikartmaya devam edin cihazinizin global surum olmamasi kullanima engel degil. Bazi kisilere gelen o mesaj size geldiginde caresini dusunursunuz. Eger size satilan cihaz global diye satildiysa global surum olmadigi ortaya cikinca saticiniz ile durumu konusun. Eger cokda takilirsaniz global deyip global satilmadiysa thh ile isinizi cozersiniz. Ama su asamada cok takilmayin...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pirdeniz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İlker
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Birsey yapmaniza gerek yok cihazinizin tadini cikartmaya devam edin cihazinizin global surum olmamasi kullanima engel degil. Bazi kisilere gelen o mesaj size geldiginde caresini dusunursunuz. Eger size satilan cihaz global diye satildiysa global surum olmadigi ortaya cikinca saticiniz ile durumu konusun. Eger cokda takilirsaniz global deyip global satilmadiysa thh ile isinizi cozersiniz. Ama su asamada cok takilmayin...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah dediğiniz gibi bişey çıkmaz hayırlısı IMEI kayıtlı görünüyor sorun yok faturası vs migros fişleri duruyor ben aldığımda n berihic Bişr işlem yapmadım tlfna kendisi guncelledi sürekli .bisiyde çıkarsa mahkemeye veririz böyle bişey olurmu ya insanlar 3400 TL'yi kolay kazanamıyor !!

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Şuanda bu sürüm var ne olcak ne yapmamız lazım ? Bana mesaj gelmedi ben sorguladim sadece migrostan aldığım gibi duruyor hicbisiy yapmadım sürekli güncelleme aldı kendisi.

Sorgulama sayfasında zaten size diyor ki telefon global değil! ikinci kez bu kez TÜRKÇE olarak yazıyorum

Pirdeniz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İlker
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Sorgulama sayfasında zaten size diyor ki telefon global değil! ikinci kez bu kez TÜRKÇE olarak yazıyorum
Anladım arkadaşım global değil diyor zaten ..bende diyorum ki ne yapacağız ne olacak ? Bir bilginiz varmı diyorum güzel insan

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular