- Adım
- evren
- Cihazım
- mi 8
- Konular
- 3
Teşekkürler sayın Zenex
Hepsiburada'nın sattığı Mi 8 64 lük cihaz. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar olay bootloader kilidinde bitiyor. Şu anlık eldeki veriler doğrultusunda bootloader kilidiniz açık olduğu sürece istediğiniz romu kurabilirsiniz. China cihaza globa rom atıp kullanabilirsiniz. Eğer bootloader kilitlerseniz cihaz açılmaz. Bootloader kilitliyken de global rom kullanamazsınız. Bootloader kilitli global rom kurmak isterseniz global cihaz almalısınız. Büyütülecek bir şey yok bootloader açık cihazları ilgilendiren bir durum şu anlık yok görünüyor.
Birsey yapmaniza gerek yok cihazinizin tadini cikartmaya devam edin cihazinizin global surum olmamasi kullanima engel degil. Bazi kisilere gelen o mesaj size geldiginde caresini dusunursunuz. Eger size satilan cihaz global diye satildiysa global surum olmadigi ortaya cikinca saticiniz ile durumu konusun. Eger cokda takilirsaniz global deyip global satilmadiysa thh ile isinizi cozersiniz. Ama su asamada cok takilmayin...Şuanda bu sürüm var ne olcak ne yapmamız lazım ? Bana mesaj gelmedi ben sorguladim sadece migrostan aldığım gibi duruyor hicbisiy yapmadım sürekli güncelleme aldı kendisi.
İnşallah dediğiniz gibi bişey çıkmaz hayırlısı IMEI kayıtlı görünüyor sorun yok faturası vs migros fişleri duruyor ben aldığımda n berihic Bişr işlem yapmadım tlfna kendisi guncelledi sürekli .bisiyde çıkarsa mahkemeye veririz böyle bişey olurmu ya insanlar 3400 TL'yi kolay kazanamıyor !!Birsey yapmaniza gerek yok cihazinizin tadini cikartmaya devam edin cihazinizin global surum olmamasi kullanima engel degil. Bazi kisilere gelen o mesaj size geldiginde caresini dusunursunuz. Eger size satilan cihaz global diye satildiysa global surum olmadigi ortaya cikinca saticiniz ile durumu konusun. Eger cokda takilirsaniz global deyip global satilmadiysa thh ile isinizi cozersiniz. Ama su asamada cok takilmayin...
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şuanda bu sürüm var ne olcak ne yapmamız lazım ? Bana mesaj gelmedi ben sorguladim sadece migrostan aldığım gibi duruyor hicbisiy yapmadım sürekli güncelleme aldı kendisi.
Anladım arkadaşım global değil diyor zaten ..bende diyorum ki ne yapacağız ne olacak ? Bir bilginiz varmı diyorum güzel insanSorgulama sayfasında zaten size diyor ki telefon global değil! ikinci kez bu kez TÜRKÇE olarak yazıyorum
Anladım arkadaşım global değil diyor zaten ..bende diyorum ki ne yapacağız ne olacak ? Bir bilginiz varmı diyorum güzel insan
Evet açık unlocked yazıyor telefon açılıncabl kilidiiz açık mı?