Haber Global olmayan cihazlar sorun büyük!

indiana79

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
murat
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
1
Stabil çalışmaması dışında, içinde ne olduğunu, arka planda neler yaptığını bilemezsiniz.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
stabıl calısıyor valla gayet roket gıbı.ıcınde ne oldugunu arka planda neler yaptıgını bılemezssınız derken neyı kastettıgınızı anlayamadım bıraz acemıyım bu konuda.ne demek ıstedıgınız acıklarmısınız..

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Eskiden SSS diye birşey yoktu ne güzel terimsel olarak FAQ denilirdi. Herkes de anlardı.
Bu herşeyi Türkçeleştirme furyasından kaynaklı bence bu durum.
Ayfone Altı diyoruz ama birisi İhone Altı diyince komik oluyor. Ya da başka biri Ayfone Siks diyince nüfusun %60'ı anlamıyor Siks ne ayıp bişi mi abeey diyor ?
Evet herşeyin sorumlusunu bulmuşsunuz. Oraya S.S.S. yerine FAQ yazmış olsaydık eminim arkadaşımızın şappadanak görür ve bunca tantana çıkmazdı.

S.S.S 'yi anlayamayana başka şeyleri nasıl anlatırız bilemiyorum. Rom ne demek, Flash ne demek, Bootloader ne demek bilmeyen FAQ'ı mı bilecek? Türkçeleştirme furyası ile bizleri eleştirirken, yabancı özentiliği eleştirisine de açık olmalısınız değil mi?

MIHayranı69

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Evet herşeyin sorumlusunu bulmuşsunuz. Oraya S.S.S. yerine FAQ yazmış olsaydık eminim arkadaşımızın şappadanak görür ve bunca tantana çıkmazdı.

S.S.S 'yi anlayamayana başka şeyleri nasıl anlatırız bilemiyorum. Rom ne demek, Flash ne demek, Bootloader ne demek bilmeyen FAQ'ı mı bilecek? Türkçeleştirme furyası ile bizleri eleştirirken, yabancı özentiliği eleştirisine de açık olmalısınız değil mi?

O zaman bırakın Xiaomiyi ülkemizde mis gibi Vestel var onu övün böyle elin çinlisini öveceğinize.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
stabıl calısıyor valla gayet roket gıbı.ıcınde ne oldugunu arka planda neler yaptıgını bılemezssınız derken neyı kastettıgınızı anlayamadım bıraz acemıyım bu konuda.ne demek ıstedıgınız acıklarmısınız..
Bilgilerinizi çalıyor mu çalmıyor mu bunu bilemezsiniz.
Bunları duymadım demeyin.

akro72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
redmi 5 plus telefonuma miui10 kararlı sürüm gelmiş zaten ve sorguladığımda şu yazı çıkıyor:
"Congratulations! You can be assured the phone you have purchased is the official international version.
Tebrikler! Satın aldığınız telefonun resmi uluslararası versiyon olduğundan emin olabilirsiniz." Şimdi korkacak mıyım korkmayacak mıyım?

MIHayranı69

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
1
redmi 5 plus telefonuma miui10 kararlı sürüm gelmiş zaten ve sorguladığımda şu yazı çıkıyor:
"Congratulations! You can be assured the phone you have purchased is the official international version.
Tebrikler! Satın aldığınız telefonun resmi uluslararası versiyon olduğundan emin olabilirsiniz." Şimdi korkacak mıyım korkmayacak mıyım?
Size gel bir kutlama yapalım bak hem MIUI 10'u kaptın hem de senin cihaz Global sürümmüş sana uyarı mesajı vermiycez Çin cihazlarında olduğu gibi, bu akşam içecekler benden diyor :D

Soneryol

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Mi note 3
Konular
6
Bilgilerinizi çalıyor mu çalmıyor mu bunu bilemezsiniz.
Bunları duymadım demeyin.

O değil de, yöneticilerin imzalarına bakıyorum, görebildiklerim hep global rom, Bende mi note 3 var ve eu rom yüklü..Bu adamlar da çalıyor mudur bilgilerimizi, banka işlemleri vs, yapmak güvenli midir sizce?

Son düzenleme:

MIHayranı69

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
1
O değilde, yöneticilerin imzalarına bakıyorum, görebildiklerim hep global rom, Ben de mi note 3 var ve eu rom yüklü..Bu adamlar da çalıyor mudur bilgilerimizi, banka işlemleri vs, yapmak güvenli midir sizce?
Xiaomi.EU benim bildiğim kadarıyla MIUI'un henüz Global roma yani çoklu dile destek vermediği zamanlarda Çin rom tabanlı olarak uluslararası bir MIUI Rom'u oluşturmak amacıyla oluşturulmuş.
Şu anda hali hazırda bir Global Rom var zaten. Xiaomi.EU'nun artık ekstra özellikleri dışında ettiği hizmete yönelik bir zorunluluğu kalmadı çünkü zaten Global Romlar artık resmi şekilde dağıtılıyor.

Kısacası Xiaomi.EU da herhangi bir custom romdur ve diğer custom romlardan tek farkı MIUI tabanlı olmasıdır.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
O değil de, yöneticilerin imzalarına bakıyorum, görebildiklerim hep global rom, Bende mi note 3 var ve eu rom yüklü..Bu adamlar da çalıyor mudur bilgilerimizi, banka işlemleri vs, yapmak güvenli midir sizce?
Eu romda sorun çıkmaz. Sorunlu olanlar global yazıp ta Çin romu olan romlardır.

Üst Alt