- Adım
- Hadi
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 10
Hepsiburada kendisiSatıcısı kimdi aldığın ürünün?
Hepsiburada kendisiSatıcısı kimdi aldığın ürünün?
link te koyarsan süper olurSıkça sorulan sorular konumuz tam sizin için.
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Global olmayan cihaz alırsanız Xiaomi'den 1 ayda soğuyup cihazınızı satılığa çıkartırsınız.Bende mi 8 Alma arifesindeyim. Kafami kurcalayan global cihazi nereden bulabilirim. Rusya tarafindan bir yakinima 460 dolara getirtecektim ama arada cok buyuk bir Fark olmayinca Turkiye den alaya karar verdim. O zaman global olmayan bir cihaz almayacagim.
link te koyarsan süper olur
Eğer konuyu bulamadıysanız siz iyisi mi bir telefoncuya verin yapsın.link te koyarsan süper olur
tel de bir sorun yok ki neden telefoncuya veriyorumEğer konuyu bulamadıysanız siz iyisi mi bir telefoncuya verin yapsın.
Elbette herkes herşeyi bilecek diye birşey yok ama bu kadar basit bir şey yapılamıyorsa, bu işleri yaparken cihazı bozma ve başına çok daha kötü işler açma ihtimali oldukça yükseliyor. Bu yüzden emniyetli davranıp cihazı bilen birine emanet etmek daha sağlıklı olacaktır.
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herşeyi Türkçeleştirme Furyası dediğiniz nedir? Biz Türkiye de yaşıyorsak Türkçe dilimizi kullanmalıyız, değil mi? Dilimizde karşılığı olan bir sözcüğü neden direkt alalım ki? Elbette Türkçeleştirip Türkçe karşılığını kullanmalıyız.Eskiden SSS diye birşey yoktu ne güzel terimsel olarak FAQ denilirdi. Herkes de anlardı.
Bu herşeyi Türkçeleştirme furyasından kaynaklı bence bu durum.
Ayfone Altı diyoruz ama birisi İhone Altı diyince komik oluyor. Ya da başka biri Ayfone Siks diyince nüfusun %60'ı anlamıyor Siks ne ayıp bişi mi abeey diyor ?