Teşekkürler hocam bu yöntemle oldu.Android 10 kullananlar şu kısmı bulup oradan değiştirebilir
Tesekurler babama aldigim mi a3'e 10 guncellemesi gelmisti yaptim gelince bu ss deki sekilde yapicamAndroid 10 kullananlar şu kısmı bulup oradan değiştirebilir
Cihaz 10 kurulu ve yapmadıysanız yardımcı olabilirim.Android 10'u henüz desteklemiyor doğru. Sebebi elimde android 10 lu bir cihaz olmadığı için menüleri eklemek için test yapamamam. Yarın bununla ilgili bir konu açıp android 10 kullanıcılarından uygulamayı mümkün olan en kısa zamanda güncellemek için destek isteyeceğim.
Teşekkürler hocam. Aslında android 10 desteğini bazı arkadaşların yardımıyla ekledim fakat bazı cihazlarda çalışmayan iki seçenek var. Bir tanesi "Modem konfigrasyonu" diğeri " Özel dns". Uygulamayı indirip bunları test ederseniz memnun olurum. Bu seçenekler sizin cihazınızda da çalışmıyorsa yardımınıza ihtiyacım olacak.Cihaz 10 kurulu ve yapmadıysanız yardımcı olabilirim.
Uygulama size mi ait birde bilgisayar için versiyonu var mi vede alt sürüm android ler için su an babamın mi a3'unde android 10 sorunsuz çalışıyorTeşekkürler hocam. Aslında android 10 desteğini bazı arkadaşların yardımıyla ekledim fakat bazı cihazlarda çalışmayan iki seçenek var. Bir tanesi "Modem konfigrasyonu" diğeri " Özel dns". Uygulamayı indirip bunları test ederseniz memnun olurum. Bu seçenekler sizin cihazınızda da çalışmıyorsa yardımınıza ihtiyacım olacak.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet bana ait, Bilgisayar için derken eğer android emulatorleri kastediyorsanız evet..Uygulama size mi ait birde bilgisayar için versiyonu var mi vede alt sürüm android ler için su an babamın mi a3'unde android 10 sorunsuz çalışıyor