Yardım Ghost Screen ( Hayalet ekran) sorunu

• Konbuyu başlatan OnurG
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 208
  • Görüntüleme 61K

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
Evet şuan farkettim cihazi alalı 1 ay oldu. Ekranda bir süre bir şeye baktiktan sonra ana ekrana döndüğümde o baktığım şeyin yansımasını görmekteyim. Bu bir problem midir? Aynı durumu farkeden arkadaşlar var mı?

Yazılımsal olarak azaltabilmek adına xda forumda önerilen apk :

Konu :

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
Bu sorun hepimizi soğuttu zaten. Böyle bir hatayı nasıl yapıyorlar anlamıyorum.
Firmaya yüklenmek şart, para kolay kazanılmıyor. Garantili diye 700 lira fazladan veriyoruz bu rezilliği yaşamak için değil. Teknik servis müşteri yanında olması gerekirken müşteriyi daha fazla nasıl mağdur ederim diye uğraşıyor. Servise yüklenin sonra thh e başvurun paranızı alın aynı servise de bulaşmayın

Oyla:

erginsevdi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ergin sevdi
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
28
bende ghost sorunu yüzünden verdim ya 21. iş gününde kvk nın şubesine gidip mi para iadesi veya telefon değişimi talep edicem yoksa thh ye mi başvuracam nasıl olacak bilgisi olan var mı

Oyla:

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
28
Aman diyim eski samsunga bulaşmayın. Yeni nesil telefon her zaman daha iyidir.
Samsung ekran yanığı sorununda majör bir firmadır,S8,S9 Note serileri vs bununla ünlüler piyasada neredeyse hayalet ekransiz yok.

Oyla:

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
Samsung ekran yanığı sorununda majör bir firmadır,S8,S9 Note serileri vs bununla ünlüler piyasada neredeyse hayalet ekransiz yok.
Bundan önceki 3 telefonumda samsung'du hiç bir problem yaşamadım. Samsung'un panelleri piyasanın en iyilerinden. Onlarda genelde çizgi problemi oluşuyor.

Oyla:

omurserap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omur
Cihazım
Mi6
Konular
56
Kullanıcı hatası demeleri ile birlikte konuyu Tüketici Hakem Heyetine taşıyacağım
hocam eger kullanıcı hatalı sorun derlerse direk tuketıcı mahkemesı ıle iş cözlür biraz uzun surer ama paranızı gerı alırsınız,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim de para iadesi alma durumum var Acaba herhangi bir İBANa mi yapiyorlar yoksa telefon alırken çekilen karta mi
hocam urunu nerden aldıysanız zaten tuketıcı sonucu cıkınca cebı aldıgınız yer size parayı veryor

Son bilgilendirmeyi yapayım, yeni gelen redmi note 7 de de aynı sorun başladı. Ekran ayarından soğuk olarak ayarladım şuan pek problem değil fakat cihazdan soğudum.
Servis ile tekrar görüştüm yeni telefonda da aynı sorun başladı dedim gönderin dediler. Bu sefer elden teslim edip bizzat konusucam.

hocam teslim almazlar direk tuketıcı hakem heyetı ıle durumu halledın

Son bilgilendirmeyi yapayım, yeni gelen redmi note 7 de de aynı sorun başladı. Ekran ayarından soğuk olarak ayarladım şuan pek problem değil fakat cihazdan soğudum.
Servis ile tekrar görüştüm yeni telefonda da aynı sorun başladı dedim gönderin dediler. Bu sefer elden teslim edip bizzat konusucam.

hocam teslim almazlar direk tuketıcı hakem heyetı ıle durumu halledın
Hocam ghost scren 8çin bazı uygulamalar vardı mavi kırmızı sarı renkleri sürekli yakıp kapatıyodu ekrana iyi geliyor ve ghost screen problemini gideriyor diye biliyorum
denedim cogunu genelde gidermiyor sorun yine devam edıyor

Oyla:

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
28
Bundan önceki 3 telefonumda samsung'du hiç bir problem yaşamadım. Samsung'un panelleri piyasanın en iyilerinden. Onlarda genelde çizgi problemi oluşuyor.
Hocam olur mu hayalet ekranı mimarı LG ile Samsung'tur.

Oyla:

CanAkdeniz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Evofone'u aradım, hayalet ekran sorunu olan cihazım için test yaptık, sorunu yok dendi. Konuyu THH'ye aktarmam gerekiyor sanırım. Konu ve süreç hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Oyla:

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
Evofone'u aradım, hayalet ekran sorunu olan cihazım için test yaptık, sorunu yok dendi. Konuyu THH'ye aktarmam gerekiyor sanırım. Konu ve süreç hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Teknosanin dediği şeyi yazıyorum aynen,
Bilir kişi sizden telefonu 2 günlüğüne alır dava süresince telefon sizde kalıyor. Dava sonucuna göre para iadesi alabiliyorsunuz.

Oyla:

EyuphanBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüphan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
21
Bu konunun peşini bırakma yeter bence.

Oyla:

CanAkdeniz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Teknosanin dediği şeyi yazıyorum aynen,
Bilir kişi sizden telefonu 2 günlüğüne alır dava süresince telefon sizde kalıyor. Dava sonucuna göre para iadesi alabiliyorsunuz.

Ürün değişimi yapıyorlar mı acaba? 2 hafta kullandım, ekran sıkıntısı olmasa harika bir telefondu.

Oyla:
Üst Alt