Yardım Ghost Screen ( Hayalet ekran) sorunu

• Konbuyu başlatan OnurG
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 208
  • Görüntüleme 61K

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
Evet şuan farkettim cihazi alalı 1 ay oldu. Ekranda bir süre bir şeye baktiktan sonra ana ekrana döndüğümde o baktığım şeyin yansımasını görmekteyim. Bu bir problem midir? Aynı durumu farkeden arkadaşlar var mı?

Yazılımsal olarak azaltabilmek adına xda forumda önerilen apk :

Konu :

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

musti1961

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
note7
Konular
0
Hayalet ekran konusu çok önemli değil aslında..bazı çözümler var aslinda..diger yandan çözülemez ise xiaominin ekranları Samsung a göre ucuz. Garantiniz yoksa telefoncular Note6 pro veya not7 nin ekranlarini 200-250 ye komple değiştiriyorlar. Samsung da telefon parası kadar ekran parası vermek lazım.

Oyla:

orhan38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
53
Arkadaşlar hayalet ekran çıkan ve para iadesi alan oldu mu acaba

Oyla:

Sykoz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
-
Cihazım
-
Konular
2
Sonuç itibariyle bu bir sorun ve servisin ekran değişimi yapması gerekiyor ve bizler bu tip sorunları yaşamak için para vermiyoruz bu cihazlara şayet servis bunu bir sorun olarak görmüyorsa ve ekran değişimini reddediyorsa konuyu THH ne taşıyın birkaç ay beklersiniz ama para iadenizi alırsınız. Ben o cihazı kesinlikle o şekilde kullanmam ki LG de bu sorunu yaşayan ve para iadesi alan biriyim güya LG Teknisyenlerine göre de bu ekranın çalışma prensibiydi yerim öyle çalışma prensibini müşteriyi nasıl keriz yerine koyacaklarını şaşırıyorlar resmen hakkınızı yedirtmeyin.

Son düzenleme:
Oyla:

orhan38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
53
Sonuç itibariyle bu bir sorun ve servisin ekran değişimi yapması gerekiyor ve bizler bu tip sorunları yaşamak için para vermiyoruz bu cihazlara şayet servis bunu bir sorun olarak görmüyorsa ve ekran değişimini reddediyorsa konuyu THH ne taşıyın birkaç ay beklersiniz ama para iadenizi alırsınız. Ben o cihazı kesinlikle o şekilde kullanmam ki LG de bu sorunu yaşayan ve para iadesi alan biriyim güya LG Teknisyenlerine göre de bu ekranın çalışma prensibiydi yerim öyle çalışma prensibini müşteriyi nasıl keriz yerine koyacaklarını şaşırıyorlar resmen hakkınızı yedirtmeyin.
Hocam benim de para iadesi alma durumum var Acaba herhangi bir İBANa mi yapiyorlar yoksa telefon alırken çekilen karta mi

Oyla:

Devilyn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
sirius, diting
Meslek
ceng
Konular
31
Evet şuan farkettim cihazi alalı 1 ay oldu. Ekranda bir süre bir şeye baktiktan sonra ana ekrana döndüğümde o baktığım şeyin yansımasını görmekteyim. Bu bir problem midir? Aynı durumu farkeden arkadaşlar var mı?

Hocam ghost scren 8çin bazı uygulamalar vardı mavi kırmızı sarı renkleri sürekli yakıp kapatıyodu ekrana iyi geliyor ve ghost screen problemini gideriyor diye biliyorum

Oyla:

bseeek

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir Efe
Cihazım
Mi MAX 2
Konular
16
son durum nedir hocam? bende izmirde yaşıyorum gün içinde optimum mi store gideceğim redmi note 7 ye bakmak için, satın almayı planlıyordum ama yorumları okuyunca 2. el galaxy s8 filan düşünmeye başladım. yeni telefonda ekran sorunu var mı? teşekkürler.
Aman diyim eski samsunga bulaşmayın. Yeni nesil telefon her zaman daha iyidir.

Oyla:

Sykoz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
-
Cihazım
-
Konular
2
Hocam benim de para iadesi alma durumum var Acaba herhangi bir İBANa mi yapiyorlar yoksa telefon alırken çekilen karta mi

Telefon alırken çekilen karta iade ediyorlar genelde diğer türlü bilgim yok bende öyle olmuştu çünkü iade edilen kartı kapattığınızı belirtirseniz veya mevcut olmadığını sanıyorum o durumda dediğiniz olacaktır.

Oyla:

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
Son bilgilendirmeyi yapayım, yeni gelen redmi note 7 de de aynı sorun başladı. Ekran ayarından soğuk olarak ayarladım şuan pek problem değil fakat cihazdan soğudum.
Servis ile tekrar görüştüm yeni telefonda da aynı sorun başladı dedim gönderin dediler. Bu sefer elden teslim edip bizzat konusucam.

Oyla:

aliytrklkmz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 7
Konular
24
Son bilgilendirmeyi yapayım, yeni gelen redmi note 7 de de aynı sorun başladı. Ekran ayarından soğuk olarak ayarladım şuan pek problem değil fakat cihazdan soğudum.

Bu sorun hepimizi soğuttu zaten. Böyle bir hatayı nasıl yapıyorlar anlamıyorum.

Oyla:
Üst Alt