Uygulama getConf ile Direnç Durumunu Kontrol Edin, Tüm Romlara Tek Yerden Ulaşın

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.320
Bu arada mesela bende HyperOS 1.0.6.0 yüklü, sizin uygulamanızdan (saygı duydum çok iyi uygulama olmuş teşekkürler) HyperOS 2.0.3.0 indirdim, güncelleme pakedini seçiyorum bilgi toplayıp "Bu ROM, dahili test kullanıcıları için sunulmuştur. Hesabınızın gerekli izinlere sahip olduğundan emin olun." uyarısı veriyor ve yüklemiyor. Mevcut sürümü yüklemeye çalıştığımda da aynı şeyi söylüyor. En son ek pakedi indir dediğim zaman da "Bir veya iki dakika bekleyin ve ardından tekrar deneyin" uyarısı veriyor indirmiyor. Birkaç gün öncesine kadar indirebiliyordum. Hoffff böyle sanki Xiaomi diye bir diktatör var tepemde, o ne isterse onu yapabiliyorum o an. Parasını verip alıyorum, o nasıl isterse öyle oluyor ama... Çok sıkıldım bu süreçte ben ya :( Satış sonrası hizmet ve teknik destek zaten yok. Asla cevap alınmıyor. Gidip konuşuyorum kimse bir şey bilmiyor. Gizli bir mason locasına girmişim gibi değişik bakıyorlar böyle. İlle her şeyi merdivenaltı mı çözeceğiz ya?

Bazı romlar için tester kullanıcı olmanız lazım. Ayrıca direk olarak indirilmeyen güncellemelerin yüklenmesi için bootloader kilidi açık olmalı yada twrp gibi custom recovery gerekli işler biraz karışık ne dersiniz :)

yastar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xaomi mi5s
Konular
2
Mi 14 pro hyper os eu rom yüklü. Bootloader kilidi açık ama kapalı gösteriyor.

toxin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Sm-x207
Konular
0
HiddeNKinG uygulamada sorun var sahte olan romu orjinal olarak gösteriyor. Birde uygulamaya server kayıt ve yazılımsal kayıt mı ekli onuda gösterse bu uygulama müthiş olur.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-06-04-11-14-40-726_com.getresistorinfo.jpg
    Screenshot_2025-06-04-11-14-40-726_com.getresistorinfo.jpg
    428,8 KB · Görüntüleme: 5

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.320
HiddeNKinG uygulamada sorun var sahte olan romu orjinal olarak gösteriyor. Birde uygulamaya server kayıt ve yazılımsal kayıt mı ekli onuda gösterse bu uygulama müthiş olur.

hocam server kayıt yazılımsal kayıt ayrımını yapmak kolay olmaz sanırım ama bakarım.

Bir de bu rom olayı iyice karıştı gibi ben telefındaki yüklü olan romu, o telefona ait resmi romlar arasında varmı diye karşılaştırıp öyle sonuca varıyorum ama sanırım sahte romlarda aynı kod adı kullanıyor şuan

ufukylmz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ufuk
Cihazım
redmi 5
Konular
2
dirençli cihaza dirençsiz diyor

Üst Alt