- Adım
- Hasan Özkan
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Uçak Tek.
- Konular
- 1.313
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada mesela bende HyperOS 1.0.6.0 yüklü, sizin uygulamanızdan (saygı duydum çok iyi uygulama olmuş teşekkürler) HyperOS 2.0.3.0 indirdim, güncelleme pakedini seçiyorum bilgi toplayıp "Bu ROM, dahili test kullanıcıları için sunulmuştur. Hesabınızın gerekli izinlere sahip olduğundan emin olun." uyarısı veriyor ve yüklemiyor. Mevcut sürümü yüklemeye çalıştığımda da aynı şeyi söylüyor. En son ek pakedi indir dediğim zaman da "Bir veya iki dakika bekleyin ve ardından tekrar deneyin" uyarısı veriyor indirmiyor. Birkaç gün öncesine kadar indirebiliyordum. Hoffff böyle sanki Xiaomi diye bir diktatör var tepemde, o ne isterse onu yapabiliyorum o an. Parasını verip alıyorum, o nasıl isterse öyle oluyor ama... Çok sıkıldım bu süreçte ben yaSatış sonrası hizmet ve teknik destek zaten yok. Asla cevap alınmıyor. Gidip konuşuyorum kimse bir şey bilmiyor. Gizli bir mason locasına girmişim gibi değişik bakıyorlar böyle. İlle her şeyi merdivenaltı mı çözeceğiz ya?
Bazı romlar için tester kullanıcı olmanız lazım. Ayrıca direk olarak indirilmeyen güncellemelerin yüklenmesi için bootloader kilidi açık olmalı yada twrp gibi custom recovery gerekli işler biraz karışık ne dersiniz