- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- RN8
- Konular
- 123
Ben hala rdn10pro da kaldım ya bu direnç muhabbeti ne
?
Bazı cihazlarda iş farklı çalışıyor güncelleme hazırladım ama yayınlayamadım henüzBl kilidi açık olmasına rağmen kilitli diyor
Direnç kayıtlı olan cihazları uygulama 'dirençli' diye gösteriyor o zaman? Bende soracaktım sizin mesajınızı gördüm.Hocam uygulama için hayırlısı olsun öncelikle emeğinize sağlık.Ben Mi 13 Ultra direnç kayıtlı cihazımı görüntülediğimde cihaz bilgilerim bu şekilde görünüyor.Miui 14.0.2 sürümünü kullanıyorum ve hala güncelleme alamadım.HyperOS'a nasıl geçebilirim acaba ? Daha 1-1.5 aylık Xiaomi kullanıcısı olarak kendim Bootloader kilidini açma vs o toplara girmek istemedim.
Hocam bl kontrolü engelleyen bir uygulama vardır. Magisk hide gibiuygulama için tşk'ler hocam. ancak benim Xiaomi 12 Lite telefonumun BL açık olmasına rağmen kilitli olarak gösteriyor.
Neden kimse cevap vermiyor.Hocam benim cihaz redmi note 13 pro plus 5g. Herşeyiyle uygulama iyi gösteriyorda MTK sıkıntı var ama giderilir ufak iki sorun zaten. Biri uygulama girişi karanlık bir 10 saniye sonra açıyor birde direnç durumunu kontrol et düğmesine bastığımda hata reklam gösterilmiyor diyor. Dediğim gibi ufak 2 sorun. Şimdi gel gelelim benim şu telefona. benim şu telefonda sanırım pilot rom var ya. Telefona güncelleme paketi yükleden unomixm 1.0.9.0 paketi yükledim. Ama öncesinde unomixm 1.0.1.0 yüklüydü. Memeos enhancer uygulamasında türk yapımı unomixx gösteriyor. Sizin uygulama ve device Info hw uygulamasında ikiside aynı. Chatgptye sordum dedi pilot rom yüklü. Birde miui Türkiye forumuna sorayım dedim ve burdayım. Telefon çinden gelme. Ha birde gpt doğrulama nedeniyle güncelleme paketi tam doğrulanamamış o yüzden böyle gösteriyor. Bootloader kilidide açılmıyor çin cihazı. İçimde 14t almak vardı. Telefoncuya techno spark markası bana göre beter bir marka. Birde şuan elimde duran ve redmi 14c vardı. Mecburen ilk telefon alışım olduğu için adamdan bunu istedim.
Çin hesabı olması gerekir eğer telefon çin ise forumda baya bir yazıldı bu durumNeden kimse cevap vermiyor.