Uygulama getConf ile Direnç Durumunu Kontrol Edin, Tüm Romlara Tek Yerden Ulaşın

Jackns

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
baya kullanışlı başarılarınız devamını diliyorum

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.308
Uygulama güncellendi.

Arayüz yenilendi.
Gizli ayarlar menüsü eklendi.
Her modelin kendisine ait Miui ve hyperos için tüm romlar eklendi.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.308
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Rom orijinalliği artık kontrol edebilirsiniz. Bugüne kadar yayınlanmış tüm rom listesinden cihazınıza yüklü romu doğrular.

Phazel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fazıl Ahmet
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
0
Elinize sağlık hocam uygulama çok güzel olmuş yalnız 14t cihazımda hatalı gösteriyor gibi. Resimlerde bırakıyorum. Cihaz romuna orjinal değil diyor içime kurt düşürdü açıkçası. 😅 Cihazı yurtdışı cihazı olarak aldım fakat aldığımda hiçbir işlem yapılmamıştı bootloader kilidini kendim açtım. V816.0.8.0unemixm aratınca 14t firmware çıkıyor. rom orjinalliğini sadece sürüm adına bakarak mı yapıyor yoksa başka bir mekanizması varmı? Ayrıca cihaz Magisk ile rootlu olmasına rağmen rootlu değil diyor. Root gizleyen hiçbir modülüm yok.

Ekli dosyalar

• 1000010030.jpg
    1000010030.jpg
    509 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000010031.jpg
    1000010031.jpg
    341,3 KB · Görüntüleme: 10

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.308
Elinize sağlık hocam uygulama çok güzel olmuş yalnız 14t cihazımda hatalı gösteriyor gibi. Resimlerde bırakıyorum. Cihaz romuna orjinal değil diyor içime kurt düşürdü açıkçası. 😅 Cihazı yurtdışı cihazı olarak aldım fakat aldığımda hiçbir işlem yapılmamıştı bootloader kilidini kendim açtım. V816.0.8.0unemixm aratınca 14t firmware çıkıyor. rom orjinalliğini sadece sürüm adına bakarak mı yapıyor yoksa başka bir mekanizması varmı? Ayrıca cihaz Magisk ile rootlu olmasına rağmen rootlu değil diyor. Root gizleyen hiçbir modülüm yok.

Hocam bana telefon hakkında kısmındaki rom sürümü gösteren yeri de atar mısınız akşam güncelleme bakalım.

Root olayını tespit etmek zor magisk için dahili gizlemeyi de geçmiyor. Çok detaylı sorgu ekleyince de Google Play izin vermiyor yüklemeye.

Phazel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fazıl Ahmet
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
0
Hocam bana telefon hakkında kısmındaki rom sürümü gösteren yeri de atar mısınız akşam güncelleme bakalım.

Root olayını tespit etmek zor magisk için dahili gizlemeyi de geçmiyor. Çok detaylı sorgu ekleyince de Google Play izin vermiyor yüklemeye
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

HakanCOSKUN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HaKaN
Cihazım
RedmiNote10Pro
Meslek
Ar-Ge Uzmanı
Konular
31
Merhaba,programı indirip kurdum.Öncelikle harika uygulama olmuş.Emeklerinize sağlık.

Gizli özellikler menüsünden Bant Seçimi sekmesinde LTE Bant 20 görünüyor.Nasıl seçip aktif edebilirim?

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.308
Merhaba,programı indirip kurdum.Öncelikle harika uygulama olmuş.Emeklerinize sağlık.

Gizli özellikler menüsünden Bant Seçimi sekmesinde LTE Bant 20 görünüyor.Nasıl seçip aktif edebilirim?

Hocam bu menü var ama kullanım konusunda detaylı bende bilmiyorum

volkvolk88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Volkan
Cihazım
Redmi Note 14
Konular
0
Ben MiStore'dan orijinal olarak aldım cihazımı. Türkiye Rom'u yüklü. Ama orijinal değil olarak görünüyor. Zaten nefret ediyorum bu Google telefon uygulamasından. Endonezya ya da Tayvan romuna geçmek istiyorum ama şimdi de Bootloader engeli var. Açmak için başvuru... Başvuru için Xiaomi'nin keyfini beklemek... Falan... Aşırı saçma ve arap saçı bir hal almaya başladı Xiaomi artık :( Samsung'a geri döneceğim sanırım. Bu telefonu ben böyle saçma sapan google uygulamalarına mecbur bırakılarak kullanamıyorum. Alalı 2 hafta oldu daha. İsteyen varsa satabilirim. Redmi Note 14

volkvolk88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Volkan
Cihazım
Redmi Note 14
Konular
0
Bu arada mesela bende HyperOS 1.0.6.0 yüklü, sizin uygulamanızdan (saygı duydum çok iyi uygulama olmuş teşekkürler) HyperOS 2.0.3.0 indirdim, güncelleme pakedini seçiyorum bilgi toplayıp "Bu ROM, dahili test kullanıcıları için sunulmuştur. Hesabınızın gerekli izinlere sahip olduğundan emin olun." uyarısı veriyor ve yüklemiyor. Mevcut sürümü yüklemeye çalıştığımda da aynı şeyi söylüyor. En son ek pakedi indir dediğim zaman da "Bir veya iki dakika bekleyin ve ardından tekrar deneyin" uyarısı veriyor indirmiyor. Birkaç gün öncesine kadar indirebiliyordum. Hoffff böyle sanki Xiaomi diye bir diktatör var tepemde, o ne isterse onu yapabiliyorum o an. Parasını verip alıyorum, o nasıl isterse öyle oluyor ama... Çok sıkıldım bu süreçte ben ya :( Satış sonrası hizmet ve teknik destek zaten yok. Asla cevap alınmıyor. Gidip konuşuyorum kimse bir şey bilmiyor. Gizli bir mason locasına girmişim gibi değişik bakıyorlar böyle. İlle her şeyi merdivenaltı mı çözeceğiz ya?

Üst Alt