Uygulama getConf ile Direnç Durumunu Kontrol Edin, Tüm Romlara Tek Yerden Ulaşın

Jackns

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
baya kullanışlı başarılarınız devamını diliyorum

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.300
Uygulama güncellendi.

Arayüz yenilendi.
Gizli ayarlar menüsü eklendi.
Her modelin kendisine ait Miui ve hyperos için tüm romlar eklendi.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.300
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Rom orijinalliği artık kontrol edebilirsiniz. Bugüne kadar yayınlanmış tüm rom listesinden cihazınıza yüklü romu doğrular.

Phazel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fazıl Ahmet
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
0
Elinize sağlık hocam uygulama çok güzel olmuş yalnız 14t cihazımda hatalı gösteriyor gibi. Resimlerde bırakıyorum. Cihaz romuna orjinal değil diyor içime kurt düşürdü açıkçası. 😅 Cihazı yurtdışı cihazı olarak aldım fakat aldığımda hiçbir işlem yapılmamıştı bootloader kilidini kendim açtım. V816.0.8.0unemixm aratınca 14t firmware çıkıyor. rom orjinalliğini sadece sürüm adına bakarak mı yapıyor yoksa başka bir mekanizması varmı? Ayrıca cihaz Magisk ile rootlu olmasına rağmen rootlu değil diyor. Root gizleyen hiçbir modülüm yok.

Ekli dosyalar

• 1000010030.jpg
    1000010030.jpg
    509 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000010031.jpg
    1000010031.jpg
    341,3 KB · Görüntüleme: 4

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.300
Elinize sağlık hocam uygulama çok güzel olmuş yalnız 14t cihazımda hatalı gösteriyor gibi. Resimlerde bırakıyorum. Cihaz romuna orjinal değil diyor içime kurt düşürdü açıkçası. 😅 Cihazı yurtdışı cihazı olarak aldım fakat aldığımda hiçbir işlem yapılmamıştı bootloader kilidini kendim açtım. V816.0.8.0unemixm aratınca 14t firmware çıkıyor. rom orjinalliğini sadece sürüm adına bakarak mı yapıyor yoksa başka bir mekanizması varmı? Ayrıca cihaz Magisk ile rootlu olmasına rağmen rootlu değil diyor. Root gizleyen hiçbir modülüm yok.

Hocam bana telefon hakkında kısmındaki rom sürümü gösteren yeri de atar mısınız akşam güncelleme bakalım.

Root olayını tespit etmek zor magisk için dahili gizlemeyi de geçmiyor. Çok detaylı sorgu ekleyince de Google Play izin vermiyor yüklemeye.

Phazel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fazıl Ahmet
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
0
Hocam bana telefon hakkında kısmındaki rom sürümü gösteren yeri de atar mısınız akşam güncelleme bakalım.

Root olayını tespit etmek zor magisk için dahili gizlemeyi de geçmiyor. Çok detaylı sorgu ekleyince de Google Play izin vermiyor yüklemeye
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt